Last news in Fakti

1 Януари, 2023 18:33 20 938 34

Какво предричат прочутите пророци за 2023 г.?

  • ванга-
  • нострадамус-
  • михаил левин-
  • предсказание-
  • пророчество

Според най-известните пророчества за 2023 г. тя ще бъде период на пречистване и преход

Колкото повече наближава началото на новата година, толкова повече са и прогнозите на предсказатели, астролози и гадатели за това как ще протече тя. 2023 година ще бъде преходна година в историята на човечеството, гласят повечето прогнози, цитирани от glasnews.bg.

Светът да се готви за мащабни събития, които коренно ще променят живота на планетата. Това се казва в предсказанията на едни от най-известни гледачи.

Предсказанието на Ванга

Българската ясновидка Ванга в края на 80-те години говори за 2023 г. като за преходна година в историята на човечеството. Според нея през този период светът ще започне процедурата на "прочистване".

Планетата ще бъде разтърсена от тежки климатични промени, конфликти и нови пандемии. Най-тежкият удар за всички нас ще бъде изместването на орбитата на Земята с 4-6 градуса, което ще доведе до природни бедствия.

Що се отнася до международните конфликти, тук Ванга казва следното:

„Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това, което му се полага по право. Враговете, дошли от Запада, също ще вземат това, което им е принадлежало от векове.

Мнозина виждат в тези думи процесите, протичащи днес на територията на Украйна. Ако се вярва на Ванга, подялбата на земите изглежда неизбежна с последващото им отхвърляне от страни, които преди това са имали определени права върху тях. Ако Ванга има предвид Русия като „голям брат“, то Полша, Унгария или Румъния могат да бъдат „западни врагове“.

Ванга говори и за новия световен ред, който ще царува на Земята през 2023 г.

"Световното господство на Америка ще приключи след възхода на влиянието на Червения дракон."

Изследователите смятат, че Червеният дракон всъщност е Китай, който активно изгражда икономическа и военна мощ.

Прогнозите на Месинг

Прогнозите на Волф Месинг в много отношения съвпадат с тези на баба Ванга. Той обаче предрича и ново преразпределение на света и конфликти на Изток. Ако вярваме на прогнозите на Волф Месинг по отношение на Русия, тогава 2023 година ще бележи началото на кризисен период.

Според прогнозите, територията на Русия ще се увеличи през 2023 г., но в същото време Месинг казва, че ще има разширение по странен, но мирен начин, без никакви конфликти. Може би ще е референдум, а може и нещо друго.

В края на 2023 г. смяна на властта в Русия. Вярно, за да се случи това, трябва да съвпаднат няколко фактора, в комбинацията от които самият Волф не вярва особено. Той отбеляза, че новият владетел е „доста нов човек“ в руската политика и не е трябвало да чуваме за него в началото на 2000-те и през 2010-те години.

Прророчествата на Нострадамус

Според прогнозите на френския астролог и лечител Нострадамус, живял през 16 век, през 2023 г. ще се сблъскаме с някаква голяма причинена от човека катастрофа, чиито последствия човечеството може да премахне само с общи усилия.

В същото време големите горски пожари също ще навредят на околната среда, което ще промени местоположението си от Австралия до Бразилия и Аржентина. Според предсказанията на Нострадамус за 2023 г. по това време има вероятност да се разгърнат военни действия срещу организации от ислямския свят, които ще се опитат да нахлуят в нови територии.

Турция ще играе голяма роля в този конфликт, нарушавайки интересите на мюсюлманския свят и най-вероятно започвайки борба срещу арабите.

Астрологът предвиди, че метеорит ще падне върху нашата планета. Поради това нивото на световния океан ще започне бързо да се покачва. Много държави ще пострадат от цунамито и големи градове като Амстердам и Джакарта ще търсят начин да се спасяват.

Някои източници също твърдят, че четиристишията на Нострадамус съдържат предсказания, напомнящи сценария на Третата световна война, която трябва да започне в края на 2024 г. с участието на Русия, Китай и Индия от една страна, и САЩ, Япония и Европа от друга. друго. В това се вярва с голяма трудност, освен това Нострадамус не назовава ясни числа и държави.

Прогнозите за Русия от Михаил Левин

„Следващата година ще бъде по-лесна от тази. Кризата няма да приключи до 2025 г., но поне ще премине в стабилна фаза. Ядрена война определено няма да има, както няма да има пряк въоръжен конфликт между Русия и Запада. Така че ни очаква напрегнат, но стабилен мир“, категоричен е Михаил Левин - един от най-старите и известни астролози в Русия, ректор на Московската Академия по Астрология.

Според астролога през новата година САЩ очаква сериозна политическа криза, а след 2041 г. Америка ще се върне към политика на изолационизъм и ще се справи с проблемите си. Противно на много прогнози, доларът няма да се срине, но САЩ няма да се върнат на политическата сцена до края на този век.

„Помирение между Русия и Украйна през 2023 г. не може да се очаква“, предупреди астрологът. През цялата година ще продължи напрегнатото противопоставяне между Москва и Киев, но за Украйна това ще бъде много по-труден период, отколкото за Русия. За украинците 2023 г. ще бъде много трудна, стресираща и дори разрушителна година.

Михаил Левин споменава и за положителни тенденции през следващата година. Според прогнозата на астролога през 2023 г. ще отпадне опасността от военен сблъсък между Русия и НАТО. В същото време големи промени ще се случат на самия връх на властта на Изтока и Запада през годината.

„Нелепите прогнози, че финансовата система на Руската федерация ще се срине без причина, няма да се сбъднат през новата година. Освен това Русия няма да се разпадне нито сега, нито след няколко години, нито дори през този век. Да, икономическата ситуация в страната ни ще бъде трудна в близко бъдеще, но не и разрушителна“, успокои астрологът. „Както през 2023 г., така и през 2024 г. цялата финансова структура на Русия ще започне постепенно да се възстановява“.

„Според астрологичната прогноза 2023 г. ще бъде началото на положителни промени за Русия“, заключи Михаил Левин.

Едно нещо може да се каже със сигурност и то е, че според предсказанията на известни ясновидци 2023 година обещава много промени в света.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    28 5 Отговор
    Бла бла бла…
  • 2 честен ционист

    4 12 Отговор
    То не е много трудно да се усетиш, какво предричат. Точно 100г след Ваймарската хиперинфлация иде ред и на БГ хиперинфлацията, част 2. Че пак ще слагате маски и заголвате бузи е повече от сигурно.

    Коментиран от #17

  • 3 Нямам Срам

    25 1 Отговор
    Питайте Слави Клошара той знае всичко
  • 4 ПРИПОМНЯНЕ

    29 7 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #12

  • 5 Тулупа в затвора

    33 4 Отговор
    За 50 години.
  • 6 русофал

    27 7 Отговор
    Ванга пише че Руциа ке превземе целио свет
  • 7 12343211

    33 0 Отговор
    Пророчество с много тълкувания.
    Е все някой ще уцели.
  • 8 Софиянец

    25 28 Отговор
    Смех, Ванга е едно отроче на ДС и КГБ, каква пророчица какви пет лева

    Коментиран от #20

  • 9 Верно ли?

    16 1 Отговор
    Представям си как Мара, сън не спала, от ранна доба се е заровила във вехти папируси и вади важните думи и дати от откровенията на пророците...

    Дрънканици, майно ле, от мрежата!
  • 10 Он ончов

    39 1 Отговор
    Ванга никога не е предсказвала с дати, години и т.н.
  • 11 ха ха

    28 2 Отговор
    Нечия пропаганда залага на пророци и предсказания май? Ванга казала!?!?! Къде? Запис или нейни записки? Аман от измамници!
  • 12 много вероятно

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    е тия дето се кланят на рогатия пред борсата да са нанесли 1 000 000 пъти повече вреди на хората отколкото хороскопите , едно е да вярваш в хороскопа друго е да го четеш за забавление

    Коментиран от #28

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кУмУнист

    8 10 Отговор
    Учудващо, че руски астролог вещае разпад на Европа и величие на Русия. Добре, че има астролози да говорят за финанси. А за баба Яга, ааа пардон баба ви Ванга агента на ГРУ е ясно.
  • 15 Солей

    10 6 Отговор
    Истината за широкопопулярните "врачки" в България е, че така се увеличава неграмотността на народа, а чрез културата на "врачуване" много лесно се прокарват внушения и опорки и то от "достоверни" източници. Неслучайно ДС проекта "Ванга" казваше, че Русия била "нашата майка". Колко ли неграмотни тетки и чичовци са удряли чело пред "пророчицата", която "между другото" е закопавала българското самосъзнание и държавност в услуга на руския поробител?
  • 16 🎉🧶🪡

    8 1 Отговор
    :) Новата Година, 2023та дойде но умът на българина не дойде❓
    :)💯Да “повангувам” и аз, някъде, някога съм чел из дебелите книги че
    “хората” ще се научат как да издигат от дъното на Океаните “нови” повърхности на които след време ще има всичко необходимо за човешкият живот, тоест флора, фауна, и так далее… , с усъвършенстването на човешките знания и възможности.
    :) Сигурно е едно, че със суеверието си и незнанието си, балканци няма да придобият нови територии в Черното Море? 🤟:)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 предвидлив

    3 5 Отговор
    Аз предвиждам за 2023 - квадрато под 3К евро - нема да има!
    Кой не вярва - да букне коментара в браузъра и да свери в края на годината
    Кой разбрал разбрал
  • 19 Всичко трябва да си дойде на мястотото

    9 0 Отговор
    Но преди това да се пречисти от трупаната с години мръсотия особено в Европа, ще е неприятно ако това пречистване се случи с огън, но така не може да продължава
  • 20 Много т ъ по парче си

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Софиянец":

    ке ле ш необразован!
  • 21 Хахаха

    12 7 Отговор
    Ванга НИКОГА не е казвала нищо за Путин, Русия или 2023г.
    И това го казва дъщеря й и племеницата.
    Ако полвате за източник Нешка Русороба, тогава е ясно ... тя се кълнеше и в Бареков ... рубладжийка.

    Коментиран от #23

  • 22 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ ©©©℗ ☭★

    6 6 Отговор
    робсия ке падне е рекла Ванга!
    И те падна!
  • 23 Айде,бе

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Хахаха":

    Не била казвала за Русия, я си пусни от тръбата да видиш,точно за Русия какво винаги е казвала и никой не е можел да я разубеди,племенницата го казва ясно:))То тя нали от кабинета,виж американеца Едгард Кейси какво е казал за Русия, че и той битер Ванга се е изказал:))
  • 24 звездите

    2 0 Отговор
    им го говорят 😄😄😄😄😄

    Коментиран от #26

  • 25 Чокумба

    5 5 Отговор
    Само в московията още преписват на ванга разни врели-некипели предсказания и тука ги препечатват ...

    Коментиран от #27

  • 26 Ами

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "звездите":

    Затова цели държавни комисии от учени са изследвали думите им и в Америка Едгар Кейси и у нас ,разбира се на такива като теб думите не струват нищо както източника си:)))
  • 27 Абе

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Чокумба":

    Проблемът е,че освен Ванга и много други начело самериканеца Едгард Кейси са себизказали битер Ванга за Русия :)))
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Лаура

    1 0 Отговор
    Къде са "фактите" в тази статия?
  • 30 Лаура

    1 0 Отговор
    Къде са "фактите" в тази статия?
  • 31 ганю

    8 2 Отговор
    Ванга познаваше ала никога не е говорила с години
    това е измама и уйдурма
    не ядосвайте Китай и Русия много ще съжалявате и горко ви
  • 32 Гестапото със забрадка

    3 1 Отговор
    Ке чистите кенефите на Европата.
  • 33 в руския ютуб

    1 1 Отговор
    ванга е казала, че СССР че има нов Москвич 3
  • 34 Близък

    1 0 Отговор
    Подобни глупости не е казвала Ванга. Не лъжете русофилите, че наистина ще повярват.