Last news in Fakti

22 Август, 2013 19:42 2 676 1

Отново арестуваха DMX

  • dmx-
  • марихуана-
  • арест-
  • рап

В превозното средство, в което рапърът е пътувал, са намерени 2 пакета марихуана


Рапърът DMX беше арестуван в Южна  Каролина по обвинения за притежание на марихуана, съобщи Би Би Си.

Музикантът, чието истинско име е Ърл Симънс, е бил арестуван, когато полицаи спрели камиона, в който е пътувал, заради нарушение на правилника. При проверката полицаите открили три пакета с наркотици.

Говорителят на рапъра Доминик Нати отрече. Според изявление, пуснато от него, никакви наркотици не са били намерени у DMX или у някой от останалите пътници. Той твърди, че предполагаемите пакети с марихуана така и не са били показани на задържаните от превозното средство. В крайна сметка рапърът е бил освободен и вече се е завърнал в дома си в Южна Каролина.

Инцидентът се случва само 2 дни преди DMX да се изправи пред съда по обвинения за шофиране в нетрезво състояние и без книжка. Той беше заловен да управлява автомобил под влиянието на алкохол през миналия месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoil Dobrenov

    0 0 Отговор
    ...Такива "музиканти"трябва да ги снимат САМО ПРИ ЗДРАЧАВАНЕ!
    Ха,ха,ха,ха,ха,аааааааааааааааааааааааааааааааааа........