Last news in Fakti

29 Януари, 2023 08:41 3 805 3

3 сигурни знака, че мъжът е влюбен във вас

  • знак-
  • влюбен-
  • обича-
  • подаръци-
  • поведение

Как да разберете, че един мъж наистина ви обича?

3 сигурни знака, че мъжът е влюбен във вас - 1
Снимкa: Shutterstock

Гложди ли ви съмнение? Вместо да гадаете на маргаритка, може да обърнете внимание на неговите действия.

Ако мъж ви уверява, че обича, това не означава нищо. Истината е, че за да постигнат целите си, много представители на по-силния пол могат да лъжат безобразно и да подвеждат. Ако искате да сте сигурни в чувствата му, по-добре е да анализирате действията му. Мъж, който наистина е влюбен, винаги се държи много по-различно от този, който не изпитва чувства към партньора си. Бъдете внимателни и ще сложите край на всички съмнения.

Поведението на мъжа, когато сте болни

Един от най-ярките примери за проявлението на чувствата на влюбен мъж е поведението му в трудни моменти. Ако една жена се разболее, само влюбеният в нея мъж със сигурност ще ѝ купи лекарства без напомняне, ще поеме всички домакински задължения и постоянно ще я пита дали е по-добре. При това без значение дали говорим за обикновена настинка или най-за нещо по-сериозно.

Когато един мъж е влюбен, той винаги се тревожи за любимата си и е готов на много неща за нея. Затова и при най-малката опасност, която може да застраши жената, която обича, няма да се поколебае да предложи помощ. И ще ѝ бъде истинска подкрепа.

Поведението на мъжа, когато прави подаръци

Мъж, който наистина обича, никога не подарява стереотипни неща като цветя, козметика или бижута. Той дълго време ще избира подарък, за намери нещо, за което тя отдавна мечтае. И не си мислете, че това е трудно. Всеки мъж може да се досети какво иска една скъпа на сърцето ме жена, само като наблюдава поведението ѝ в магазина. Жената вероятно дори елегантно ще намекне какво иска. Но само мъж, който истински обича, ще забележи тези намеци.

Постоянни изненади

По правило мъжете спират да канят партньорката си някъде и ѝ правят подаръци без повод, когато нещата се задълбочат. Но истински влюбеният мъж продължава да угажда на жена си дори след години съвместен живот. Например, той я кани на разходка след работа или ѝ носи цветя без повод.

Мъж, който не е влюбен в жена си, няма да си прави труд и да се стреми постоянно да ѝ угажда. Така че, ако той не се нуждае от причина да ви изненада, той ви обича, не се колебайте нито за миг.

Психолозите обобщават - не трябва да се ръководите от това, което мъжът ви казва. Той може да ви излъже за чувствата си, за да се възползва от вас. Или, напротив, да мълчи за това, което изпитва, поради неудобство или просто защото не е емоционален като характер.

Винаги следете поведението на любимия, ако наистина искате да разберете как се отнася към вас. Ако ви обича, той никога няма да те изостави в трудни моменти, няма да ви предаде, няма да се промени, няма да отложи среща с вас заради за събирания с приятели.

И когато вече се уверите в чувствата на вашия мъж, опитайте се да ги оправдаете и да му покажете, че той не ви е избрал напразно.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Издути гащи

    7 3 Отговор
    откъм лицевата част,това е най-желаният комплимент за дамите и сигнал за "връзка"..
  • 3 Ехото...

    12 0 Отговор
    Аз съм внимателен към всички жени , защото съм възпитан в дух на кавалерство ! Но , обичам само една ! Първо взех статията за безмислена , но се сетих , че еманципацията съсипа кавалерството ! Жалко !