Last news in Fakti

17 Април, 2024 09:29 980 4

8 сигурни знака, че с него сте нещо повече от приятели

  • признаци-
  • приятели-
  • влюбен

Той не говори за други жени във ваше присъствие

8 сигурни знака, че с него сте нещо повече от приятели - 1
Снимкa: Shutterstock

Много дами, когато общуват с мъж, не могат да определят на какъв етап е връзката им и какъв е статусът ѝ като цяло: приятелство или флирт. Ето как да разберете, че един мъж е нещо повече от приятел за вас.

Той е внимателен и грижовен

Ако той помни малките неща, които са важни за вас, това означава много. Ако не се интересува от вас, определено няма да се притеснява колко лъжици захар слагате в чая или кафето си. Ако един мъж помни малките неща, които са важни за вас, тогава той определено иска да бъде нещо повече от просто приятел.

Казва, че ви е сънувал

Ако мъж ви е казал, че сте в сънищата му, това е много важен знак, че не сте просто приятели. Иначе със сигурност нямаше да говори за такива неща.

Той не говори за други жени около вас

Мъж, който ви харесва, разбира много добре, че е по-добре да не обсъждате отношенията си с други представителки на нежния пол до вас. Той смята, че с това може да ви нарани.

Той обръща внимание на промените във външния ви вид

Говорим не само за драматични промени като промяна на цвета на косата, но и за малките промени. Например, купили сте си нови обувки. Случва се и влюбен мъж да забележи нещо дори по-малко значимо. Във всеки случай някой, който ви е просто приятел, никога няма да обърне внимание на това. Влюбеният мъж е внимателен, защото ви изучава внимателно.

Той ви докосва често

Ако мъж ви докосне и не бърза да прекрати физическия контакт, това може да каже много. Първо, той определено ви харесва. Второ, той се чувства добре около вас.

Той споделя тайни с вас

Тук вече не говорим за сънища, а за тайни, които определено не трябва да се доверяват на всеки срещнат. Мъжът споделя с вас информация за живота си, както добра, така и лоша, защото вашето мнение е важно за него и той иска да се убедите в неговата искреност.

Той не ви нарича приятелка

Той не ви казва „ние сме приятели“ и т.н. Вие сте повече от приятел за него, затова не говори такива неща. Влюбените мъже не са склонни да слагат етикети на нещата.

Той обича да е сам с вас

Той обича да общува с вас, заобиколен от други хора на работа и в университета или в компанията на приятели, но за него е много по-приятно да общува насаме, тъй като по този начин той ще получи повече от вашето внимание.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    5 3 Отговор
    Особено ако и бърка в гащичките

    Коментиран от #2

  • 2 Ромка

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "681":

    ... без да има понятие колко скъпо е това удоволствие!
  • 3 ттт

    1 1 Отговор
    А бе, ако не иска секс, определено се надява в скоро време да намери нещо по-добро по неговите критерии. Ако правите секс, нещата са по-сложни. Трябва да разберете, какво обича: вас или секса с вас.
  • 4 Идън

    2 1 Отговор
    Когато един мъж се преструва на влюбен- той е забавен- галантен- внимателен и се стреми да да ви се хареса на всяка цена. Истински влюбеният не говори много ... Всъщност апосиопезата- замълчаването и погледът казват много повече неща от красивите думи. Отбелязва се с многоточие.