Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 11:14 5 404 6

Aлександра от „Ергенът” се похвали с нов дом

  • александра гърдева-
  • ергенът-
  • нов дом

„Благодаря ти, 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност", написа Гърдева в социалната мрежа

Психоложката Александра Гърдева извлече много позитиви от участието си в първия сезон на шоуто „Ергенът”. Макар че не стигна до финал, усмихнатата брюнетка се сдоби с популярност и вече заработва стабилно като инфлуенсър в социалните мрежи. От месец и половина наперената мадама се шири и в нов апартамент, който се намира на столичния булевард „Ломско шосе”, между кварталите „Свобода” и „Надежда”.

Гърдева се е нанесла в новия си дом около Коледа. Половината от жилището било наследство от баба ѝ, а другата половина купила с лични средства. Покрай ремонта на апартамента Александра се сблъскала с много трудности. Майсторите, които наела, се оказали измамници. Те усетили, че жена като нея не разбира нищо от ремонтни дейности и злоупотребили с доверието ѝ. В крайна сметка обаче психоложката е щастлива, защото има своето място, което се надява някой ден да превърне в семейно гнездо.

Засега брюнетката още не е срещнала мъжа на живота си. През лятото я свързваха с 18-годишния Живко Стаматов, по-малкия брат на фолк певицата Лидия, но уж двамата били само приятели. Звездата от „Ергенът” е на 34 и казва, че предпочита по-зрели партньори. Тя си пожелава през 2023 г. най-накрая да открие правилния човек, който да я направи щастлива. „Това е единственото, което не съм успяла да постигна. Искам да наблегна на взаимоотношенията, искам да имам и деца. Готова съм за тази стъпка!”, категорична е Алекс.

Наскоро психоложката разкри интересна подробност от личния си живот. През лятото тя се е запознала с по-големия си брат Валери. До онзи момент нямала представа за съществуването му, затова емоциите били смесени, но предимно положителни. Ето какво написа Гърдева в социалната мрежа: „Благодаря ти, 2022 година, донесе ми много щастие, любов, нов дом, много опитност. Разбрах, че имам брат и семейството ми стана по-голямо. Сбъднах много мечти. За 2023 г. си пожелавам семейство, дом - не само в материален аспект, а и в духовен. Благодаря ти, батко, че те има, че си до мен”.

Оказало се, че брат ѝ има жена и дете. Всички приели радушно Александра и с днешна дата често се виждали или поддържали връзка по телефона. Макар че в момента е сама, психоложката не страда и обикаля по света и у нас. Преди броени дни тя замина на почивка в Мексико с най-добрата си приятелка. Двете дами пускат в Инстаграм снимки от плажа, на които не се виждат следи от мъжко присъствие.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кифляк

    12 3 Отговор
    Че кой ше я вземе тъз грозна стара момъ?!
  • 2 ха ха

    12 2 Отговор
    Никой не го интересуват вече старите моми и стария ерген.Взеха си 5 минутната слава и сбогом.Чакаме нова порция излагащи се според възможностите си мечтатели за някаква известност.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Aлфа Bълкът

    6 2 Отговор
    Тая и тя набедена за красавица, освен за тая, ония хамстер Виктория и имаше една дето мязаше на транссексуална не се сещам за други женски от това предаване Не че съм гледал и един епизод, но малко от малко тъй не си спомням някоя да ми е направила впечатление.
  • 5 Софиянеца

    2 1 Отговор
    Между кв Свобода кв Надежда е бул. Никола Жеков, а Ломско шосе е между кв Надежда 1,3 и Надежда 2,4
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.