Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 07:00 7 599 0

Дневен хороскоп за 28.02.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Близнаците

Дневен хороскоп за 28.02.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав момент днес да се запитате - Какво мога да направя през следващата седмица, което ще улесни останалата част от годината?

Телец

Най-лесният начин да разберете какво точно ви се случва е да го формулирате на глас. Колкото и странно да е, ще имате по-голяма яснота.

Близнаци

Интересен ден. Ще се чувствате различни, единствени и неповторими, каквито сте всъщност, но обстоятелствата сякаш ще са срещу вас. Може би трябва да промените нещо в поведението си или по-скоро да намалите вътрешната гордост.

Рак

На моменти може да се чувствате малко претоварени. Не се опитвайте сами да свършите всичко, намерете с кого да споделите отговорността. Важно е да се представите добре, но здравето ви е не по-малко важно, щадете се, не се претоварвайте.

Лъв

Отделете специално внимание на здравословните неща в живота - и в материален, и в духовен аспект. Направете нещо полезно за тялото и душата си.

Дева

Ден за любов и творчество. И без друго ще сте твърде емоционални, така че най-добре е да обърнете внимание на красивата страна на живота и да я допълните със своите идеи.

Везни

Ден, в който може да стане прелом в чувствата ви по отношение на нещата, с които се занимавате. Гледайки мащабно на нещата, не губете представа за малките камъчета, които често пъти преобръщат нещата.

Скорпион

Ден, в който може да сбъднете мечтите си. Важното е да намерите точния баланс между духовно търсене и практическа стойност, с други думи - правете нещата с любов, тогава резултатите наистина си струват.

Стрелец

Ще имате шанс да помислите над материалните неща в живота и каква точно ценност са те за вас. Улисани във важни размисли не забравяйте простичките земни радости.

Козирог

Ден на професионалните предизвикателства. Ще успеете да докажете качествата си, а това ще ви донесе не само удовлетворение, а и признание от подходящото място и правилния човек. Не разчитайте на случайността, подгответе се предварително.

Водолей

Днес наблюдавайте емоциите си, опитайте да ги овладеете. Контролирайте гнева и раздразнението. Най-добре е да вложите енергията си в нещо градивно и полезно, например във физически занимания.

Риби

Позволете си да се поглезите днес, но гледайте да е здравословно, защото ще ви се иска да се изявите и трябва да изглеждате наистина бляскаво.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА