Last news in Fakti

1 Март, 2023 16:45 2 158 9

Джон Хам и Анна Оцеола са сгодени?

  • джон хам-
  • анна оцеола-
  • сгодени

Двамата актьори са се запознали на снимачната площадка на популярния сериал „Момчетата от Медисън авеню“

Джон Хам и Анна Оцеола са сгодени? - 1
Снимка: БГНЕС

Джон Хам, известен от сериала „Момчетата от Медисън авеню“, и Анна Оцеола от филма „Признай си, Флеч“, в който играе и Хам, вероятно са сгодени, предаде ДПА, позовавайки се на списание „Пийпъл“.

В. „Таймс“ е потърсил потвърждение на новината в понеделник, но представителите на двамата актьори все още не са отговорили, пише БТА.

Хам, който е на 51 години, и 34-годишната Оцеола са се запознали на снимачната площадка на популярния сериал „Момчетата от Медисън авеню“ през 2015 г., но романтичните им отношения са започнали чак през 2020 г., пише „Пийпъл“.

Актьорите направиха първата си публична изява като двойка, когато се появиха на червения килим на афтърпартито на списание „Венити феър“ по случай наградите „Оскар“ през март 2022 г.

В последния епизод на сериала „Момчетата от Медисън авеню“ Оцеола влиза в ролята на Клемънтайн – рецепционистка, който флиртува с дръзкия рекламен мениджър Дон Дрейпър, героя на Джон Хам. Оцеола участва и в сериалите "Закон и ред: действителни случаи" и „Колежани“.

„Това е един от моментите, в които се чувствам добре заземен и спокоен“, каза Хам по време на гостуването си в септемврийския епизод на „Шоуто на Хауърд Стърн“. „В момента съм обвързан и съм спокоен – грижа се за друг човек и той се грижи за мен.“

Хам добави, че е „много“ влюбен и връзката е „отворила вратите към други неща – като брак, деца, един нов вид щастие и добър живот".

Двамата актьори участваха в комедийната мистерия „Признай си, Флеч“, която излезе през есента на миналата година. Във филма Хам играе детектив на име Ървин Флечър, а Оцеола придобива псевдонима Лари.

Предишната връзка на Хам беше с актрисата и продуцент Дженифър Уестфелт, с която той се раздели септември 2015 г. след 18-годишно партньорство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 1 Отговор
    Оцеола? Да не е индианка?

    Коментиран от #4

  • 3 Професора

    3 1 Отговор
    И на тази баща и бил фен на Винету.
  • 4 Анито е

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    на бат Гойко унуката -)))
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 элфой

    0 0 Отговор
    Голям и зелен празъ.
  • 8 Зайо Байо

    0 0 Отговор
    Щом е Оцеола , значи е идеална за нашия юнак Бойко Винету !

    Коментиран от #9

  • 9 Кума ЛисА

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зайо Байо":

    Бойко може да й купи едно иглу или шатра в прерията ?