Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 13:15 2 268 12

Николаос Цитиридис подготвя сватба

  • николаос цитиридис-
  • боряна братоева-
  • сгодени-
  • сватба

Бившият водещ и актрисата Боряна Братоева са се сгодили

Николаос Цитиридис вече е сгоден. Малко преди Нова година той е дал пръстен на любимата си - актрисата Боряна Братоева, съобщи "България днес".

Повече от две години двамата крият връзката си, но афиширането ѝ се случи на грандиозното парти за откриване на новия телевизионен сезон на bTV. Красавицата дойде в края на събитието, за "да прибере мъжа си". След случката двамата започнаха да се появяват заедно, но не споделяха как е станала заварката.

"Имам човек до мен. Да!", призна първа красавицата, но не уточняваше, че това е именно Цитиридис. Младата дама стана известна с участието си в комедийния сериал "Съни бийч", а преди това със сериала "7 часа разлика".

Боряна Братоева, а не Николаос е инициатор на романтичната им връзка, която продължава вече трета година. Актрисата го харесала от първия епизод на шоуто му и дори се съревновавала с колежка за сърцето на комика.

"Нашата връзка е дело на един бас между мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския театър", призна Боряна в последния епизод на шоуто на комика, преди то да бъде свалено от ефир. За съжаление предаването имаше доста лош рейтинг и малцина го гледаха.

Боряна и колежката ѝ, с която са близки приятелки, се обзаложили за 20 лева коя първа ще оплете Николаос. Братоева вече била хвърлила око на комика с гръцки корени, но не се осмелявала да предприеме първа крачка в съблазняването му, докато колежката ѝ я мотивирала с облога. Двете си стиснали ръцете, след като хапнали и обърнали по чаша вино в дома на Пъндева. За баса ги провокирал Николаос, който тъкмо тогава се появил на тв екран с поредния епизод на шоуто си. Като го видели, двете актриси въздъхнали тежко. Покрай това започнали да се шегуват чие право е да се пробва да сваля Николаос, което още повече ентусиазирало Братоева, тъй като е със състезателен характер. Актрисата, която е запален геймър, възкликнала: "Не! Той е мой!".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти да видиш

    14 1 Отговор
    Ту тоя ту Храчков ... абе спрете се бе хора никой не го вълнува за тоя шушумигар
  • 2 Новичок

    9 1 Отговор
    Много важно,Пфу...
  • 3 Делю Хайдутин

    9 1 Отговор
    А кой е младоженеца?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 от село

    6 1 Отговор
    На 100% тоз жабок е милионер.
  • 6 Хейт

    9 1 Отговор
    Абе защо всички в тази телевизия са толкова неприятни? Чудя се просто.
  • 7 Витрина бате

    9 1 Отговор
    След Гошето Христов пристана на Боряна. И това е от вчера от зарана.
  • 8 Хирург

    4 1 Отговор
    Този навремето имаше тумор и по погрешка му отстраних и чувството за хумор😉
  • 9 Факт

    5 3 Отговор
    Всички които си лягат с гърци и турци са прокълнати от Бог !
  • 10 Диамантената ръка

    5 0 Отговор
    Тия двете просто не са у ред явно, състезавали се за Цитиридис...
  • 11 Кадир

    2 0 Отговор
    Жалко, Боряна от кога я чакаме да се появи гола. Сега хептен няма да стане.
  • 12 По описанието

    0 0 Отговор
    "За баса ги провокирал Николаос, който тъкмо тогава се появил на тв екран с поредния епизод на шоуто си. Като го видели, двете актриси въздъхнали тежко."
    Покрай това започнали да се шегуват чие право е да се пробва да сваля Николаос, което още повече ентусиазирало Братоева, тъй като е със състезателен характер. Актрисата, която е запален геймър, възкликнала: "Не! Той е мой!".
    Изовд: Тоя е балък, заради парите от БТВ е.
    Но влюбен и загубен, такова е.