Last news in Fakti

26 Март, 2023 11:08 8 078 34

Хилда Казасян води прикрит конфликт с Яна Маринова

  • като две капки вода-
  • имитация-
  • яна маринова-
  • хилда казасян-
  • война-
  • конфликт

Певицата редовно критикува остро актрисата за това, че не се справя с пеенето във формата за имитации

Веселото и уж позитивно шоу на Нова тв „Като две капки вода" напоследък става арена на необявени войни. На повърхността е конфликтът от първия епизод на сезона между журиращия Веселин Маринов и водещия Димитър Рачков. С далеч по-дълбоки корени обаче е войната, която съдийката Хилда Казасян е повела срещу актрисата Яна Маринова, пише "Уикенд".

Хилда започна да по-казва лично отношение към Яна Маринова още в първия епизод на шоуто, макар че старателно го прикрива с типичната си широка усмивка. Тогава Яна си избра да имитира корейския рапър Сай, а журито и особено единствената жена него, не остана доволно. След втория епизод на шоуто не остана никакво съмнение, че хубавата актриса не се ползва с одобрението на госпожа Казасян.

Тогава Яна излезе на сцената с имитация на Никол Шерцингер. Тя направи всичко възможно, за да наподоби сексапила на бившето гадже на Григор Димитров, и според мъжете в журито не само успя да влезе в образа, а и го надмина. Яна винаги е била добра танцьорка, а в имитацията ѝ имаше основно танци, в които беше безупречна. Докато мъжете ce радваха каква жена е излязла пред тях, Казасян се хвана за пеенето на актрисата. Маринова наистина не е добра певица, но Хилда беше твърде критична. „Разбира се, че ще я критикуваш", коментира водещият Герасим Георгиев - Геро с намек, че Казасян се дразни не толкова от фалшивото пеене на Яна, колкото от нейния сексапил. Следващата изява на актрисата беше на друг секссимвол, но този път на сръбската музика - Лепа Брена. Тя отново не се справи добре с пеенето, за което очевидно няма дарба, но пък показа дълги и стройни крака, в които мъжете в студиото оплакнаха щедро очи. Хилда пак беше недоволна.

Миналата седмица Маринова излезе на сцената в образа на рок легендата Милена, но не във вида ѝ от сега, а в този от началото на 90-те, когато беше секс символ. Актрисата беше почти по бельо - с впито боди, което щедро разкри стройната ѝ фигура. Този път тя се справи с пеенето по-добре от обикновено, но отново отнесе критики. Колегата на Хилда - Димитър Ковачев - Фънки, редовно обяснява, че това не е формат за певци, а за имитатори, Казасян обаче контрира, че щом се имитират певци, най-важно е пеенето, в което Яна просто не е добра.

Актрисата за пореден път остана в дъното на класацията в шоуто. Тя очевидно полага големи усилия в работата си, но редовно е с ниски резултати, въпреки това не показва разочарование, нито раздразнение от ниските си оценки. Дори твърди, че най-силно се интересува от критиките, които ѝ показват над какво трябва да работи занапред. Най-вероятно и занапред ще ги получава в излишък, ако не от друг то най-малкото от Хилда Казасян.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Женски бой

    24 5 Отговор
    Вместо да се карат, да си организират борба в кал или в олио.

    Коментиран от #15

  • 2 Реалист

    27 4 Отговор
    Арменяги дават наклон на българи в българия:)
  • 3 Адам Хилтън

    38 0 Отговор
    То пък голяма война - и двете са допряли до участие в най-рециклираното, най-скучното и най-втръсналото на хората предаване дето Магарчо Халваджиян още се опитва да ни тика в главните часове, на оцеляващата си от субсидии на НПО-та телевизия.
  • 4 Истината

    24 3 Отговор
    Много жалка история - чалгата и имитаторите в България победиха !
  • 5 Аван от комплексарки

    29 12 Отговор
    Тази пискливата е много,много неприятна. Злобна комплексарка. Лиглата на баща й.
  • 6 и двете джофри са

    20 4 Отговор
    бая гнусни същества
  • 7 Съобщение

    32 9 Отговор
    “Джазовата “ световно неизвестна певица може да вирее само в България ! Подобни музикални картели останали като тежко наследство от ерата на комунистическото управление , когато връзките , а не способностите определяха кой къде да се подвизава , унищожиха до дъно българската култура и музикална интелигенция !

    Коментиран от #8, #18

  • 8 И като

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Съобщение":

    "кулинарка" също !
  • 9 Ами нормално

    25 8 Отговор
    Хилда е музикантът в журито и слуша с ушите си, а не с очите си. Яна наистина не може да пее и не трябваше да се ангажира. Ако продуцентите все пак са направили компромис, то и тя ще трябва да се примири с последното място в класирането. Нормално. И от това не трябва да се правят интриги и погрешни заключения. Марчето Атанасова колко разбира от музика. Да си гледа политическите коментари.

    Коментиран от #27

  • 10 Перо

    25 2 Отговор
    “Актрисата” за това ли е следвала НАТФИС, да участва в опростачващи програми и реклами на стоки? Оказва се, че само Лили Иванова има морал, от обществените личности!
  • 11 Музикант

    21 11 Отговор
    Защо некадърна певица самоопределила се като джазова ( голям смях ) въобще трябва да води тв шоу , а да не пее ? По какви критерий световно неизвестни “ звезди “ получават оценки ( госпожата никога не е присъствувала , предложена или заслужила класаций свързани с джаза извън територията ) за дейността си от медий ?

    Коментиран от #22

  • 12 Наблюдател

    19 6 Отговор
    И двете са слаби певици - въпросът е кой и защо е натресъл на българските зрители абсолютно ниско ниво съмнителна джазова певица да дава оценки кой може и не може като всички ние чуваме и виждаме какво тя самата може - а то е нищо съществено !
  • 13 Кой

    23 2 Отговор
    Го гледа това вкиснало предаване,аа втръснало
  • 14 Майлс Дейвис

    9 2 Отговор
    Навремето не можах да сбъдна най съкровенната си мечта - да свиря джаз под диригентската палка на Вили и да ми припява дъщеря му под сурдинка …
  • 15 +-+-

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Женски бой":

    Така е по сценарий - шоуто затъпява и трябва зрелища за елементарните зрители.
  • 16 хихи

    10 1 Отговор
    Тя и добра актриса не и добър режисьор не е. Само невероятни очи и лице

    Коментиран от #32

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Опровержение

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Съобщение":

    Всички не успели да се реализират "творци" от "ерата на комунистическото управлние" имаха възможност в
    "новото време" да реализират мечтите си... Някои от истинските таланти успяха да го направят. Но да успееш и да се качиш на стълбищата не е необходим само талант. Иска се характер, труд, постоянство дори и жертви в известен смисъл. Незнам какво помниш, но БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА тогава беше витрината на България пред света и преди света да загори за Стоичков тя беше чула Борис Христов, Николай Гяуров, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова... Български инструменталисти и сега са основен фонд на много световни музикални институции. Така, че по- спокойно с категоричните оценки. Свободната регулация на музикалния пазар и подмяната на авторитети ни донесе победата на чалгата и имитаторите в България
  • 19 Име

    3 1 Отговор
    Ми добре, само да вметна - не е приятно една жена да е твърде нахална - както и да е.

    Спокойно - не сме преживели война, ще се стигне и до всяка жена като ухажор, има и внос - при това - много чужденци идват.

    Както и да е един вид.
  • 20 Анонимен

    17 1 Отговор
    Яна нито е актриса , нито може да пее. Поведението й е сковано и няма никаква харизма. Да си прави каскадьорските номера и да ни остави на мира.
  • 21 Анонимен

    16 2 Отговор
    Ако някой е следвал в НАТФИС, то това не е Яна Маринова.
  • 22 Професионалист

    19 4 Отговор

    До коментар #11 от "Музикант":

    Преди да започне да пее джаз, Хилда е завършила музикалното си образование със специалност "ударни инструменти". За разлика от много други певци, тя е изучавала всички музикални дисциплини, които са изградили у нея висок професионален критерий. И не разчита на "самородния" си талант, както много от "звездите". Моите почитания, но в журито, тя е МУЗИКАНТЪТ с широка и богата музикална култура. А пеенето и може да не се харесва на всички, но и тя има своя сегмент от публика. И за дъщеря на баща си е с много скромно и обрано поведение и показва завидно възпитание
  • 23 За протокола

    11 2 Отговор
    Съберат ли се две или повече жени на едно място, конфликтът е само въпрос на време.
  • 24 Име

    2 2 Отговор
    Е, да бях млад.
  • 25 мисирка

    6 4 Отговор
    хилда, поклонничката на Боко Рапона от Банкя! Ооо, оставете!
  • 26 Бамбука

    11 0 Отговор
    Когато човек не си знае мястото, а иска да заработи кинти, отива и става за смях.
  • 27 Продължение

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ами нормално":

    А има и такива, които мислят с ушите и очите си,даже и с други органи,но не и с главата.

    Коментиран от #28

  • 28 Абсолютно

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Продължение":

    но това не се отнася за Хилда. Тя е друга класа.
  • 29 Хилда

    4 1 Отговор
    си е комплексарка, обаче Яна много се е състарила. Не ги гледанм, само прочетох. Заради всички тъпи предавания и гадни новини не гледам телевизия от 2 години. Само Интернет, каквото аз си преценя.
  • 30 123456

    2 0 Отговор
    Яна Маринова няма да я забравя в една сцена с Валери ЙОрданов - яко задна падна тогава ! Падение като КАПКИТЕ - въртене на задници и предници !
  • 31 Мнение

    2 1 Отговор
    Яна Маринова пее ужасно дразнещо, не разбирам защо са я взели в предаването. Поне малко от малко да можеше да пее. Другият дразнител е Христо Гърбов - просто ужасен! По-малко дразнещи, но все пак дразнещи са Дара Екимова и Кали.
    Тома и Курана са уникално добри в имитациите, а също гледам с удоволствие Владо Михайлов, Христо Петков, Димо и Ралица.
  • 32 Пффф

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "хихи":

    Чак пък невероятни очи и лице, айде сега . Нищо особенно не е Яна маринова! Нито има музикален слух, нито има поне минимален талант да пее, като гарга грачи и не се чува колко фалшиво го прави. С какъв акъл ще влезеш да имитираш и пееш без никакво чувство за ритъм. Та тя е музикален ин.алид.
  • 33 Напротив

    4 1 Отговор
    Ами права е Хилда Казасян, тук няма място за никаква ревност, та Хилда изглежда сто пъти по-добре от Яна! И е права, че Яна не може да пее.
  • 34 Настопроценти

    0 0 Отговор
    "Веселото" и УЖ позитивно шоу на Нова тв „Като две шапки вода" напоследък става арена на необявени "Междузвездни войни".