Last news in Fakti

4 Април, 2023 19:53 1 431 2

В "Сървайвър" се отдадоха на кулинарна оргия

  • сървайвър-
  • храна-
  • кулинарна-
  • оргия-
  • награда

Претендентите за голямата награда се натъпкаха до пръсване

След близо 40 дни на пост и молитва, участниците в "Сървайвър" се отдадоха на кулинарен пир. Претендентите за голямата награда се натъпкаха до пръсване, след като спечелиха поредица от игри, в които наградата беше изобилие от храна.

С победа първо се отчете племето "Червени" и получи хладилник, в който имаше от пиле - мляко. По рафтовете му бяха подредени пържоли, пиле, салам, яйца, кашкавал, кисело мляко, домати, краставици, диня, броколи, маслини и сокове.

Препълненият електроуред беше поставен сред палмите за 48 часа и моментално се превърна в атракция № 1. "Лагерът ни вече прилича на апартамент", коментира доволно атлетът Иван, пише show.blitz.

Радостта на червените обаче, беше помрачена, след като конкурентите им от синия отбор спечелиха битката за племенен имунитет и разходка с катамаран до най красивите плажове в Доминикана. На борда ги очакваха блюда с морски деликатеси, десерти и безалкохолни, а след богатия обяд племето се отдаде на бурни танци.

"Сървайвъре, Сървайвъре, този живот е най-якото нещо!", възкликна дизайнерът Едис, докато се припичаше на палубата. Съотборниците му пък обявиха, че това е най-щастливият им ден в риалитито.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ами,

    1 0 Отговор
    Продукцията коригира много неща в движение за да заприлича това предаване на Сървайвър, но каста определено им изяжда главата в текущия момент. Има 2 големи коалиции и никакви полезни ходове за застрашените участници. Трябва да се случи нещо, защото всичко е супер предвидимо в момента и играчите са толкова слаби, че нямаме един силен ход в цялата игра. Като сравним с невероятната /драма/ в предишния сезон този е трагедия на каква седянка са в момента 10 човека и си мислят, че играят Сървайвър.При червените чалгарска петорка,при сините петорка от детската градина Калинка Малинка. Един път се изживява това и го пропиляват. Не е интересен продукт като знаеш, кой е номиниран всеки път.