Last news in Fakti

14 Април, 2023 08:16 4 321 11

Христо Гърбов падна в "Като две капки вода"

  • христо гърбов-
  • капките-
  • като две капки вода

Пременен в тясна черна рокля с голи рамене, Гърбов не успя да запази равновесие

Христо Гърбов май свикна да тегли късата клечка за избора си на имитации в "Като две капки вода". В последния лайф актьорът трябваше да се превъплъти в певицата Кали, която също е част от звездния каст този сезон.

65-годишният актьор буквално падна на сцената в шоуто за имитации, докато изпълняваше култовото парче на Кали. И само добрите му актьорски умения и чувството за хумор го извадиха от комичната ситуация, която в този случай, и без падането, беше неизбежна, предвид образа му.

Пременен в тясна черна рокля с голи рамене, Гърбов не успя да запази равновесие и известно време изпълняваше песента на колене, след което се изправи и продължи изпълнението си. Малко след това всички участници станаха от столовете си, за да го подкрепят. На помощ се притекоха и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

След края на изпълнението, което успя да разсмее до сълзи и публика, и жури, и зрители, Гърбов зае мястото си при останалите участници, а коментарите за него в социалните мрежи заваляха като из ведро. "Ох, така не съм се смяла много отдавна. Благодаря за което. Велик Христо Гърбов!", гласи само един от тях.

Припомняме, че преди няколко епизода Христо Гърбов отново стана обект на ожесточени коментари в публичното пространство, този път след изпълнението си на една от песните в репертоара на Кичка Бодурова. В имитацията му тогава обаче, мнозина прозряха откровена гавра с изпълнителката, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    по Сценарии
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Стават за онова другото шоу,което нашумя напоследък.Разлика почти никаква.
  • 3 123

    12 1 Отговор
    Крайно време е СЕМ да се самосезира за това травеститско шоу по нова. А не да мълчат като ..."дупки

    Коментиран от #8

  • 4 Нищо вярно

    11 0 Отговор
    Изобщо не е паднал. В клипа си, Кали има такава сцена - стои така, почти на колене. Той се опита да имитира този момент. Просто не му се получи. Пишете отново, без да сте подготвени!
  • 5 Всички

    12 0 Отговор
    продуценти на подобни бози - на сапун. Крайно време е. Опростачиха децата, тепърва ще патим от резултата.
  • 6 Готин

    7 0 Отговор
    Цирк за идиоти...
  • 7 Сатанист

    6 1 Отговор
    Непрекъснатите "имитации" на мъже в женски образи и обратно е много ясно доказателство, за целите поставени пред организаторите на т.нар. шоу.
    Цялата тази пошлост е предназначена за по-младата аудитория, на която под забавна форма се показва, колко нормално е мъж да бъде жена и обратното!
    Тия супер продукции изискват огромно финансиране и огромни възможности за разпространение.
    От официално публикувани документи се вижда, че България за периода 2017-2021г е получила около 50 милиона долара от САЩ именно за такъв тип "култура".
    20 години "Шоуто на Слави" изигра основна роля в опростачването на две поколения, а това "шоу" вече над десет години здраво захапва е трето поколение!
    Така че замислете се, когато ръкопляскате!
  • 8 Истината!!!

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    По време на комунизма имаше също такъв тип шоу, казваха им"бухосинхронисти" - комедиант, който на фона и в ритъма на музика имитира истинско изпълнение, няма значение дали мъж изпълнява жена.

    Коментиран от #9

  • 9 Истината!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Истината!!!":

    Грешка, не "бухосинхронисти" , а "буФосинхронисти"!!!
  • 10 Цепкало

    4 0 Отговор
    Глупости на търкалета! Христо Гърбов не може да пее. Защо са го набутали в това т.нар шоу?!
  • 11 Яяяя

    0 0 Отговор
    Когато си некадърник, се присмиваш на кадърните. Браво Маринова! Толкова сте жалка!