Last news in Fakti

25 Септември, 2013 10:00 1 256 1

Майкъл Дългас: Искам да спася брака си!

  • дъглас-
  • джоунс-
  • брак-
  • проблеми

Актьорът таи надежда да се събере с Катрин Зита Джоунс


Майкъл Дъглас сподели, че таи надежда да спаси брака си с Катрин Зита Джоунс, предаде tialoto.bg. Двамата актьори обявиха през август, че „се разделят временно, за да изгладят различията си". Те не споделиха какви са причините за това тяхно решение, но според медиите, те са комплексни. През последните години семейството им премина през много трудности – Майкъл се разболя от рак на гърлото и премина тежко лечение, Катрин пък получи биполярно разстройство и лежа в психиатрични клиники, неговият най-голям син Камерън, от първия му брак пък влезе в затвора за 10 години, след като беше обявен за виновен за трафик на наркотици.
 
Всичкото това напрежение се отрази зле на Дъглас и Зита Джоунс, но 68-годишният актьор каза на наградите Еми в неделя вечер (22 септ.), че се надява да изглади отношенията си със своята отчуждена съпруга.
 
Майкъл каза пред американския водещ Били Буш следното: „Катрин е голяма работа. Тя е прекрасна. Днес говорих с нея по телефона и тя ме поздрави. Много се надявам да успеем да оправим нещата между нас. Ние просто си взехме почивка един от друг."

Синът на Кърк Дъглас има две деца от уелската красавица – 13-годишен син Дилън и 10-годишна дъщеря Карис. В неделя той получи награда Еми за най-добър актьор в минисериал или филм за лентата на НВО „Зад свещника". На церемонията той дойде без жена си, но в речта си ѝ благодари за подкрепата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Сами са си виновни. Много голяма възрастова разлика...