Last news in Fakti

27 Април, 2023 15:45 7 198 4

Разкриха победителите в "Eдин за друг"

  • един за друг-
  • победители-
  • виктория и явор

Снимките на романтичното предаване са приключили преди няколко седмици

Двойката Виктория Кузманова и Явор Зайн са големите победители в романтичното шоу „Един за друг“, излъчвано в ефира на Нова телевизия, пише "Галерия". Бившата адреналинка ще обърне играта на 180 градуса, изкачвайки се на златната стълба.

Двамата с Явор ще надвият любимците в надпреварата и безспорно най-комичните участници, които историята на риалитито познава – Иван и Александрина.

Не е ясно обаче дали в последния епизод младото семейство ще спази традицията и ще раздели паричната награда между тях като победители и класиралите се на второ място.

Снимките на „Един на друг“ са приключили едва преди няколко седмици, време в което ексцентричните влюбени не са успели да прикрият радостта си.

Припомняме, че в началото Кузманова, която има собствен салон и работи като маникюристка, натрупа малка фен база. На пръв поглед капризната дама се справи брилянтно с трудните задачи, поставени от водещите Емо Чолаков, Краси Радков и Станислава Ганчева.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безобразие

    12 0 Отговор
    Незнам как с кражба на пари стават победители? Какво допринасят тези кражби на пари за доказване на смисъла "един за друг", освен че предаването решава кого да облагодетелства и кого да прецака с тези кражби. Първия сезон часовника на игрите за време се виждаше на екран, а сега куче влачи диря няма, кой печели решава отново предаването. Искаш да разпуснеш с развлекателна игра и да се абстрахираш от действителноста а се оказва че и тук печели този който краде. След като дадоха на Виктория и Явор да откраднат парите на Кристина и Арти, трябваше да дадат възможност и на тях да си ги върнат(и без това ги прецакаха като ги вкараха 1 седмица по-късно), а не да спасяват 2 пъти двойки.
  • 2 Жалка работа

    3 0 Отговор
    Кой психар ги гледа тия селтаци ?
  • 3 Вихър Строево

    2 1 Отговор
    Кой нормален, без IQ по ниско от t° на хладилник, се интересува от това сборище на селчовци.
  • 4 Смех....

    2 1 Отговор
    Кви "любимци"бе.Заинтересувай се колко хора не гледат предаването заради тия простаци тъй натечени "любимци".