Last news in Fakti

5 Май, 2023 11:15 959 6

Мария Илиева получи специална награда за цялостен принос към RnB музиката в България

  • мария илиева-
  • rnb-
  • музика-
  • награда-
  • цялостен принос

"Ако съм успяла поне с една песен да вдъхновя някого да прави музика, значи съм си свършила много добре работата," сподели тя от сцената

На церемонията по връчването на вторите годишни български RnB награди Мария Илиева си тръгна с престижната статуетка за цялостен принос към RnB музиката в България.

Със своя дългогодишен принос към развитието на RnB културата в България, както и с откриването и развитието на млади музикални таланти у нас, Мария Илиева безспорно заслужи специалната награда на журито на Българските RnB награди. На церемонията се отличиха артисти, чиито имена будят възхищение в ценителите на качествения соул и RnB.


Приемайки наградата Мария Илиева благодари на организаторите и журито на Българските RnB награди за това, че чуват, виждат и оценяват всичко, направено от нея през годините и призна, че това за нея е много голям комплимент, предава "Фокус". "Ако съм успяла поне с една песен да вдъхновя някого да прави музика, значи съм си свършила много добре работата," сподели тя от сцената. "Да съм вдъхновител за хора, които вдъхновяват мен, е най-голямото щастие и най-големият двигател да продължа нашата мисия – българската музика да я има по точно този начин – да представя една красива естетика, да повишава духа, културата, познанието и финото отношение към изкуството", съобщиха от Stereo room.

Мария Илиева завърши речта си с обещание, че 2023 г. ще е много силна за нея – и няма как да не е така. Само преди няколко дни стана ясно, че тази година тя ще заеме един от треньорските столове в юбилейния десети сезон на "Гласът на България", а след по-малко от месец я очакват Годишните музикални награди на БГ радио. Освен че е номинирана в две категории за тях – за БГ изпълнителка и за БГ текст на изцяло авторската ѝ песен "Любов", Мария ще представи и чисто нов сингъл по време на церемонията на 27-ми май в Пловдив. Наесен пък я очаква национално турне, подробности за което ще обяви съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    10 2 Отговор
    То тва не може да пее, те награда му дали, че и специална при това...
    Графчето Ампов и тази, са жив кошмар. Единственото хубаво при тия двамата, е че поне не дънят чалга...

    Коментиран от #5

  • 2 Браво. Но !!!! Коя е тази на снимката !!

    1 0 Отговор
    Браво на нея.
    Но !!!! Коя е тази жена на снимката , май сте объркали снимката.
    Това , ОПРЕДЕЛЕНО , НЕ Е Мария Илиева .
  • 3 Теляк

    5 0 Отговор
    А награда за яздене на млади жребци?
  • 4 ВасИк Атанасова

    4 0 Отговор
    Накарай ме една нейна песен да запея
    Е. Не знам нито една
    Явно Божков и е купил
  • 5 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пучо Капучо":

    E, ,,Покажи на тия хора как се мяташ,, е нещо още по- гадно от чалгата.
  • 6 Тя и Марияна

    1 0 Отговор
    Попова са правени от един баща (туземец). Срамота за майките им. То не огромни носове, уста, тъмна кожа, ами и нагли, с неоправдано самочувствие, развратни и с комплекси. Отврат.