Last news in Fakti

6 Май, 2023 11:50 2 302 10

В очакване на правилната: Емили Ратайковски „би се радвала“ да излиза с жена

  • емили ратайковски-
  • среща-
  • жени-
  • правилния човек

Това призна Ратайковски на креативния директор на HommeGirls Джен Брил чрез Instagram

Емили Ратайковски призна, че е отворена за среща с жена – просто трябва да срещне подходящата.

„Бих се радвала“, призна 31-годишната Ратайковски на креативния директор на HommeGirls Джен Брил чрез Instagram. „Очаквам правилната да дойде. Винаги съм била човек, който е по-привлечен от атмосферата, отколкото от специфичните физически черти, така че някога това просто ще се случи и ще си кажа: „Уау, привлечена съм от този човек!“

View this post on Instagram

A post shared by HommeGirls®️ (@hommegirls)

Звездата от We Are Your Friends призна, че е бисексуална по време на интервю за Harper's Bazaar през ноември 2022 г., само няколко месеца след финализирането на развода си с бившия ѝ съпруг Себастиан Беър МакКлард. Двамата бяха женени четири години, преди да се разделят през юли 2022 г. Те споделят и 2-годишния Силвестър, който е плод на любовта им.

След раздялата им Ратайковски е свързвана с различни знаменитости от A-списъка, включително Пийт Дейвидсън и Хари Стайлс, припомня vesti.bg.

Емили и Стайлс бяха забелязани да разпускат в Токио през март, когато изпълнителят беше в града за концерта си „Love on Tour“. Малко след това, феновете спекулираха за потенциална вражда между Ратайковски и Оливия Уайлд, която излиза с Хари Стайлс почти две години до раздялата им през ноември 2022 г.

„Много е странно да имаш определени преживявания и след това целият свят да знае за тях и да ги коментира.“, каза Ратайковски в интервю през април 2023 г., добавяйки, че „се чувства зле“ за Уайлд, която „трябва да бъде в тази ситуация вече няколко пъти."

Ратайковски допълнително отвори темата за неприкосновеността на личния живот, споделяйки, че разбира, че да бъдеш в очите на обществеността е „част от играта“, но би „искала повече уединение“ – и малко уважение, когато става въпрос за коментари на нейните романтични начинания.

„Когато хората не харесват моя начин на живот, това е просто неудобно. Оставете ме да живея. Искам понякога просто да се забавлявам", допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 би се радвала“ да излиза

    17 1 Отговор
    и с транс - задоволяване на двойни нужди
  • 2 Сабрутев

    19 1 Отговор
    Туй македонската тротинетка ли е ?
  • 3 Люси Дяковска

    11 5 Отговор
    Каква грозна жена??
  • 4 123

    22 3 Отговор
    Такива като тази са платени от глобалистко - сатанинската секта за да проповядват "новото нормално". Никой не може да стане световно известен ако не сключи договор с Дявола.

    Коментиран от #5

  • 5 Форда

    0 19 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Какво лошо прави тя!? Признава, че е бисексуална и ще се радва да има връзка с жена. А може и да е паралелна връзка. Това е добър пример за тийнейджърките, нека пробват.

    На 17.06 се разходи в центъра на София и виж реалността. 😉
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Голем црн грездей

    1 1 Отговор
    Ако няма жени братките вършат работа...
  • 9 Госあ

    10 0 Отговор
    бездарна и неприятна женичка, определяща се като сърфистка, само дето никой не я знае в тези среди (сърфа имам предвид) известна е в средите на простолюдието.
  • 10 Конник

    12 1 Отговор
    Кокали и кожа събрани в една тъпа жена! Опитва се да си направи самореклама!
    Пък чак и звезда? По скоро въздух без налягане!