Last news in Fakti

15 Май, 2023 11:02 2 299 4

Крал Чарлз III отбеляза коронацията с фотосесия с наследниците си, Хари го няма (СНИМКИ)

  • крал чарлз трети-
  • чарлз трети-
  • наследници-
  • престолонаследник-
  • кралско семейство

До коронования крал позираха само принц Уилям и сина му принц Джордж

Крал Чарлз III отбеляза коронацията с фотосесия с наследниците си, Хари го няма (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крал Чарлз Трети отбеляза коронацията си с нова официална снимка, на която позира до двамата си наследници, предаде ДПА.

Снимката на Чарлз, заедно с британския престолонаследник Принц Уилям и внукът на краля принц Джордж, е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец в деня на коронацията.

Крал Чарлз Трети е седнал в центъра на един от двойката тронни столове от 1902 г., които са били изработени за бъдещите крал Джордж Пети и кралица Мери, за да бъдат използвани при коронацията на крал Едуард Седми. Те са използвани също така и през 1937 г. като фон за коронацията на крал Джордж Шести.

Миналата година Чарлз и Камила използваха двата тронни стола в Уестминстър хол, за да приемат обръщения от двете камари на парламента, припомня БТА.

На снимката крал Чарлз Трети е облечен в кралската мантия с императорската държавна корона и държи кралската сфера и скиптъра с кръста.

Наследникът на британския престол Принц Уилям и неговият син принц Джордж са застанали от двете страни на краля и се усмихват.

Разпространена бе и друга снимка, на която се виждат крал Чарлз Трети и кралица Камила с почетните кралски пажове и така наречените "придружителки на кралицата".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    7 0 Отговор
    Тоя гепи камилата на арабина дето му отмъкна жената
  • 3 Калпазанин

    4 0 Отговор
    Е, как ше го има като не ми е син, па и не може да признае хем боли сърби, не напразно даяна си я трепнаха по монархически
  • 4 😈😈😈😈

    2 0 Отговор
    Хари го няма нали е резервати стой на резервната скамейка . Ще се появи ако им потрябва ще го извикат да дари някой орган.