Last news in Fakti

8 Юни, 2023 12:49 1 420 3

Тупак Шакур получи посмъртно звезда на Алеята на славата

  • тупак шакур-
  • звезда на алеята на славата-
  • посмъртно-
  • рапър

Сестрата на покойния рапър Секиуа "Сет" Шакур прие звездата от името на семейството

Тупак Шакур получи посмъртно звезда на Алеята на славата  - 1
Снимка: Twitter

Тупак Шакур получи звезда на холивудската Алея на славата броени дни преди рождената дата на легендата на хип-хопа, съобщи Асошиейтед прес, предава БТА.

Сестрата на покойния рапър Секиуа "Сет" Шакур прие звездата от името на семейството. Тя се разплака, докато говореше за представата си за това как по-големият ѝ брат би се почувствал да бъде почетен със звезда на Алеята на славата.

"Когато за пръв път стъпи на сцената на театър "Аполо" като 13-годишен, когато още никой не знаеше името му, той мечтаеше да има звезда тук, на Алеята на славата", каза Секиуа Шакур, която често по време на речта си си поемаше дълбоко дъх, за да овладее вълнението си.

Организаторите на Алея на славата казаха, че са избрали Тупак Шакур да бъде почетен със звезда още през 2013 г., но очаквали семейството и наследниците да изберат датата.

Звездата на Шакур е 2758-ата на Алеята на славата. Рождената му дата е 16 юни. Рапърът, който е една от най-прочутите личности в хип-хопа, бе прострелян и почина през 1996 г., когато бе на 25 години. Професионалната му музикална кариера продължи пет години, през които той има продадени над 75 милиона записа по света, сред които и диамантеният албум "All Eyez on Me", от който са хитовете "California Love (Remix)", "I Ain't Mad at Cha" и "How Do U Want It". Той бе въведен в Залата на славата на рокендрола през 2017 г. Шакур се снима като актьор в няколко популярни продукции като "Поетичната Джъстис", "Мафиотска връзка", "Над ръба".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро,Христо,Гномът и СИЕ

    4 2 Отговор
    Също ще ги почетем,след Два Дни......посмъртно разбира се
  • 2 Тъпак Скур

    4 2 Отговор
    от Балканите - а мене кога?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.