Last news in Fakti

14 Юни, 2023 11:45 2 322 17

Лили Иванова изпрати цветя на София Маринова (СНИМКА)

  • лили иванова-
  • софи маринова-
  • трогателен жест-
  • букет

За трогателния жест се похвали самата фолкпевица

Напоследък Лили Иванова не се щади откъм това да отправя благодарности и комплименти към други популярни имена от музикалната ни сцена.

Наскоро примата на българската естрада благодари чрез социалните мрежи на фолкзвездата Галена, която ѝ изпрати красив букет.

Този път обаче Лили върна жеста с изпращане на букети, поднасяйки го на своята колежка Софи Маринова.

"Да бъда оценена и поздравена от най-голямата, примата на българската поп музика Лили Иванова е чувство и емоция, които не мога да опиша с думи. Мога да кажа само едно огромно Благодаря!", похвали се в Инстаграм Софка, която тези дни е имала голям концерт с Ку-ку бенд в Пловдив и успя да напълни зала 'Колодрума".

Hе за първи път Лили и Софи си говорят така мило. Ромската перла винаги е изказвала възхищението си към примата на естрадата, а букетите, които ѝ е изпращала не са един и два. Сега обаче дойде моментът, в който Иванова върна жеста и изпрати букет към младата си колежка, която я издига в култ, коментира hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    5 6 Отговор
    познавам много роми-знаете ли , колко им се иска да сме един народ? обиждани , разделяни ...те са много повече БГ от повечето наши! олимпиадите говорят! не мразете или обичайте човек само заради етноса-ром ме е посрещал , както БГ не би

    Коментиран от #16

  • 2 Някой

    6 2 Отговор
    знае ли колко е часа?
  • 3 щурецъ

    0 3 Отговор
    Слузеста тапа, слузеста запушалка, цервикална тапа – всички те значат едно и също: Сигурен знак за предстоящо раждане.
    Най-често бременните жени се чудят ,как изглежда слузестата тапа. Обикновено тя изглежда като жълтеникава, прозрачна, желеобразна субстанция, доста разтеглива и плътна. Често е примесена с жилки кръв. Понякога може да е розова, червеникава, дори с лек кафяв цвят.
    Тапата е била в тялото ви по време на цялата бременност, за да блокира отварянето на канала на маточната шийка, предотвратявайки попадането на бактерии в матката.
  • 4 Анти чалга.

    5 3 Отговор
    И боже откога Лили харесва чалгия .
  • 5 Зик

    4 5 Отговор
    Скоро ще очакваме дует поп фолк естрада стил или песни на Лили в чалга стил от Софка а Лили ще пее в стил поп песни на чалгарката .
  • 6 Соваж бейби

    5 3 Отговор
    Всичко е бизнес ,не мисля че Лилит е истинска !Явно тайно се надява да направи дует със Софка или Галена защото са вървежни в България а бабето пее по моловете примерно.Така или иначе и Софка има глас и лелчето са две различни поколения от които имам спомен за Софка с една две песни хубави от другата нямам спомен за хубава песен.Иначе е тъжна история с този поп фолк това не е музика нито като текст пее се на едно ниво стил както в кръчмите между пияни хора ,често пък изобщо не разбирам смисъл на текста като при червени домати или Радка пиратка ...само части от тялото на жената се друсат или се пее за цвят гащи на бикини колко пъти клекнала или паднала...и колко алкохол е изпит от мъжа или жената герои в песента ....и това пък ако е изкуство ?!

    Коментиран от #14

  • 7 ха ха

    6 6 Отговор
    От мухата правите слон.Просто Лили е възпитана и отговаря на жеста с жест не,че харесва чалгарията.Първо те са и изпратили поздравления и цветв за нейн концерт и тя връща жеста.Нищо повече.

    Коментиран от #13

  • 8 Потурко

    8 3 Отговор
    Тези Измислени жестове се правят от нейната ПР-ка, а не от Примата! След това ПР-ката плаща на медии да го отразят и готово - заработила си заплатата! Много я интересува Лили Иванов разни цинганорки или измислени певци!

    Коментиран от #9

  • 9 ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Потурко":

    Вярно не се сетих,че Лили не се занимава с такива неща има си пиар.Тя може и да не знае.

    Коментиран от #11

  • 10 Шердан Българов

    7 2 Отговор
    АЛОООО СОФИ МАРИНОВА Е СОФКА МАРИНОВА НЕ Е СОФИЯ !
  • 11 Соваж бейби

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "ха ха":

    Хахааа ами какво е това ?
    създаването на желания обществен имидж на клиентите си PR... точно на място е думата в случая номер 8 коментар се явява ненужен адвокат на свободни начала безплатно !Нейноят PR иска да я върне обратно на сцената и прави всичко възможно ,най малкото лъсва в медията споменава името на лелката ,липсва и само един паметник още при живе ха ха ...
  • 12 Един

    6 1 Отговор
    Много важно!
  • 13 Гого шипара

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    Млади момко Лили-то е толкоз възпитана че през 80-тте години на миналия век се НАПИВАШЕ след концерт и се напикаваше в ресторанта по време на вечеря ! Лично съм свидетел на случка през 1979г. в един северозападен град затова реагирам по този начин !
  • 14 Много

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    груби първи изречения.
    Куртоазията и цивилизованото общуване нямат нищо общо с написаното за предполагаеми дуети.

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Много":

    Всичко е бизнес и лицемерие в живота на повечето звезди по цял свят .Не обичам чалга НО !!Софка с Устата направи яки парчета жената си пее ,не се опитва да смени стил музика защото не е вървежено в България другото.От самата чалгария истински певци признавам Орхан Мурат „Хиляди слънца“ текст ,музика клас браво и още някоя друга не всичко.Найден Милков с Тони Дачева добри кавъри ,после имаше една Бяла птица на Таня Мутафова и Бяла Роза на Славка Калчева другото е боза нищо не става.В случая Софито заслужава признание от Лили Иванова въпреки че и тя не бе ниво диматен и платинен диск ама за Галена ?!Защитата ти не се покрива изцяло ако си общак в кухня трудно се получава комплимен от главният майстор нали ?ако не готвиш както трябва с черпака по ....същото е и в музикалната индустрия
  • 16 ФЕЛИноФИЛ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    А коняци колко познаваш, не грамотни ко?
  • 17 Да кажа

    0 2 Отговор
    Харесвах песните на Лили добре пее има в пъти по-добри от нея толкова ме дразнеше характера, и че бях на границата да намразя творчеството и току що границата бе премината вече мога да кажа много за Лили, но само лошо, но ще замълча за умрял или нищо или само добро избирам нищо