Last news in Fakti

19 Юни, 2023 10:13 2 324 6

Жерар Пике и Клара Чиа ще се женят?

  • жерар пике-
  • клара чиа-
  • шакира-
  • сватба

Близки до двойката издават пред медиите, че двамата ще сключат брак до един месец

Жерар Пике и Клара Чиа ще се женят? - 1
Снимка: Instagram

Всеки пое по пътя си - докато се носят слухове, че Шакира е започнала връзка с Луис Хамилтън, Жерар Пике и някогашната му любовница, Клара Чиа са се сгодили. Истината е, че откакто певицата и футболистът се разделиха, той никак не се свени да афишира връзката си с Клара, която е започнала около година преди раздялата му с дивата и дълго време е била странична афера.

Близки до двойката издават пред медиите, че двамата планират сватба и ще сключат брак до един месец, пише woman.bg. Също така Пике и Чиа са планирали и перфектния момент, в който ще обявят новината. Това ще се случи, докато двамата са на сватбата на брата на Пике, която ще се състои на 24-и юни.

В същото време Шакира изглежда започва връзка с Луис Хамилтън, а пък Том Крус не криел, че е лудо влюбен в нея, но пък тя го приемала единствено като приятел. Дали наистина латинодивата е хвърлила око на автомобилния състезател - твърде е вероятно, тъй като двамата са засичани няколко пъти заедно през последните месеци. Едно обаче е сигурно и то е, че Шакира едва ли ще се довери твърде лесно на мъж в живота си след горчивото предателство на Пике.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле...

    5 6 Отговор
    Сега злобната колумбийка , от яд ще започне да абортира катерици !

    Коментиран от #5, #6

  • 2 надарена кака

    1 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 3 майстор

    0 0 Отговор
    Да се женят. Ще посадя в градската градина до кметството двадесет храстчета и доста цветя. Приказвахме с кмета и той се съгласи. Но преди това ще оправим водните пръскала за напояване на почвата.
  • 4 сбруя

    0 0 Отговор
    Том Круз е лудо влюбен в нея,а не Том Крус. Нали за Шакирата става въпрос?
  • 5 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Леле...":

    Защо колумбийката, по-скоро Кларито!
  • 6 наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Леле...":

    Да видим какво ще абортира Кларито - може би сапунени мехури.А т.н. ко!
    лумбийка има двама прекрасни синове