Last news in Fakti

22 Юни, 2023 10:15 1 679 8

Анджелина Джоли иска да осинови още едно дете

  • анджелина джоли-
  • осиновяване-
  • дете-
  • актриса

Актрисата говори за това от година

Анджелина Джоли иска да осинови още едно дете - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли успя да се съсредоточи върху себе си и грижите за децата. Тя се снима във филми, занимава се с благотворителност и пое вниманието към шестимата наследници, които са три биологични и три осиновени.

Освен това се зае и със съвсем ново занимание и се очаква съвсем скоро да стане и дизайнер. Оказа се обаче, че още нещо ѝ липсва – и това не е нов партньор в живота, а седмо дете.

Според източници, близки до актрисата, Джоли мисли за осиновяване повече от година. Може би новото ѝ дете ще е родом от Ямайка. Не толкова отдавна тя отлетя в тази страна. Има шанс актрисата да вземе бебето от местен приют. Все още обаче няма официално потвърждение на тази информация.

Джоли вече е говорила за плановете си пред децата си. Те са дали своята подкрепа на майка си и ще се радват да видят нов член в семейството. Оказва се, че децата, които вече са пораснали, също са в очакване това да се случи най-скоро.

В същото време Джоли продължава да е в обтегнати отношения със своя бивш съпруг Брад Пит. И ако в началото на развода двамата се караха предимно за попечителството на децата им, то сега в сърцето на раздора е общата им винарна, която според последни данни актрисата е продала на руски бизнесмен и е пренебрегнала желанието на Пит, ако реши да продава, то предложението да е отправено първо към него, припомня dnes.bg.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ обвини майката на децата си, че тя тайно е продала 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    10 1 Отговор
    Да си купи укропче, както направи Камелия.
  • 2 Дрън дрън та пляс

    6 0 Отговор
    ще ги закръгли на 30
  • 3 Пич

    12 0 Отговор
    Хахаха...... това започва да ми прилича , на " Десет малки негърчета " !!! Забранено вече в Козяк , ако не знаете !!!
  • 4 Няма грижи

    9 0 Отговор
    Развитият капитализъм създава достатъчно кандидати за осиновяване. Избор голям. ПиАр-ът ще я държи в ефир до дълбока старост (дай боже). А псевдохуманните "благотворителни" акции носят добро обезпечение за организаторите си. Понякога и за някои от избраните реципиенти -нали трябва да има и какво да се показва по телевизорите...
  • 5 варненец от варна

    7 0 Отговор
    не повреди ли достатъчно деца, че да и поверят още?
  • 6 пенко

    3 0 Отговор
    --- СЛАВА НА ДЖОЛИ -- НО ПРИ ПЕТ ДЕЦА -ГОТОВИ ЗА ДЕТЕГЛЕДАЧИ -- ОСИНОВИНИТЕ БЕБЕТА -ТРЯБВА ДА СА ПОНЕ ДВЕ -МИНИМУМ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 7 Тази

    4 0 Отговор
    е луда по рождение, наркоманка и сектантка. Да осиновява, ама на какво ще го научи?...
  • 8 Стоянв

    0 0 Отговор
    Май ще се състезава с Ал Пачино, но той е доказан баща на децата си. Джоли го прави от суета-нито ще е доказана майка, нито ще има доказан баща. Хуманитарна активистка.