Last news in Fakti

22 Юни, 2023 14:28 1 883 8

Звезди сядат на стола на богатството в "Стани богат" с цел да възродят българското село

  • стани богат-
  • звезди-
  • благотворителност-
  • благотворителна инициатива-
  • благотворителна кампания

Катето Евро, Драго Симеонов и Борко Чучков ще отговарят на въпроси, а приходите от играта им ще отидат към инициативата "Резиденция Баба"

Специалният сезон на "Стани богат" – „Въпрос на бъдеще“ продължава и тази неделя от 20:00 ч. по bTV с нова достойна кауза – в подкрепа на инициативата „Резиденция Баба“, която цели да възроди българското село не като точка, бележеща изчезващо място, а като съсредоточие на бъдещето.

Всяко лято „Резиденция Баба“ пълни обезлюдените български села с доброволци, артисти и специалисти, нужни в селата, които помагат и учат от местните възрастни хора в селото, докато съживяват отдавна изоставени сгради, сърца и надежди.

В четвъртото благотворително издание на играта гост-водещ ще бъде журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, който ще посрещне три нови тандема истински герои, посветени на каузата, и популярни личности.

В подкрепа на инициативата, в неделя вечер в "Стани богат" – „Въпрос на бъдеще“ ще играят актрисата Катерина Евро, радиоводещият Драгомир Симеонов и филмовият и телевизионен продуцент и сценарист Борислав Чучков.

Вечно усмихнатата Катерина Евро ще бъде в отбор с „вдъхновителя“ на „Резиденция Баба“ Янина Танева. Вторият тандем ще включва Драгомир Симеонов и Доротея Табакова – хазяйката на инициативата и преподавател по старогръцки език и литература в СУ „Св. Климент Охридски“.

На стола на богатството ще седнат и Борко Чучков заедно с Кристина Патева – една от участничките в благородната кауза, живяла цял месец в с. Каравелово и понастоящем ментор на следващите резиденти.

Каква сума в подкрепа на „Резиденция Баба“ ще успеят да спечелят те из лабиринтите на знанието, зрителите ще разберат в новия благотворителен епизод на "Стани богат" – „Въпрос на бъдеще“ тази неделя (25 юни) от 20:00 ч. по bTV.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянинът

    7 1 Отговор
    Българското село отдавна е изчезнало не може да се възстанови това което е било е унищожено завинаги
  • 2 Новичок

    6 0 Отговор
    Звездите са на небето ,тия са други "звезди" Пфу...
  • 3 Звезда

    5 0 Отговор
    Да идат да работят на село тогава.
  • 4 Що ли и ..

    3 0 Отговор
    .. не вземат по една мотика като баба ми! Тогава можеше и да изгреят! А то едно пусто седене! Ашлаци.не.ашладисани!
  • 5 В моя край отдавна се е възродило ..

    3 0 Отговор
    Всичко богато е окупирало няколко села и цените на имотите скочиха до небето и се строи повече от черноморието (говоря за села в обсег 15на км)

    Коментиран от #7

  • 6 Катето, Драго, Борко...

    1 0 Отговор
    "Звезди" или деца от първа група на детската градина 🤔?
  • 7 И по колко дена в годината

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "В моя край отдавна се е възродило ..":

    се свъртат в имотите си "окупаторите"? Ако така се е "възродило" въпросното село ... моите съболезнования!
  • 8 умен

    1 0 Отговор
    миналата неделя ми се напъни душата с онези ученици колко много знаеха. В някои случаи даже те бяха основата да се продължи играта, защото звездата до тях не знаеше отговора.