Last news in Fakti

22 Юни, 2023 15:19 1 347 0

Хари Стайлс прекъсна свой концерт, за да отиде бременна фенка до тоалетната (СНИМКА)

  • хари стайлс-
  • концерт-
  • бременна-
  • фенка-
  • тоалетна

"Работата е свършена", каза попзвездата и продължи концерта си

Хари Стайлс прекъсна свой концерт, за да отиде бременна фенка до тоалетната (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

По време на пауза двойка хвърли на сцената чаша с надпис "Избери име на нашето бебе", а бившата звезда на One Direction с удоволствие се съгласи. Преди да се заеме с това обаче, Стайлс изпрати бъдещата майка Сиан до тоалетната. Певецът се обърна към публиката с въпроса: "Мисля, че всички сме съгласни, че това е важно, нали?”

Когато жената се върна, Хари разпита младото семейство дали имат идеи за имена на наследника си. Те предложиха Стиви, Харли, Рейф и Кейлъб. Изборът бе направен чрез ръкоплясканията и виковете на публиката. Най-силни бяха аплаузите за името Стиви.

"Работата е свършена", каза попзвездата и продължи концерта си.

Миналата седмица Стайлс помогна на фенка да обяви пола на бебето си по време на концерт на стадион "Уембли" в Лондон, пише NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА