Last news in Fakti

22 Юни, 2023 15:45 1 428 4

Арестуваха сина на Тина Търнър заради притежание на кокаин и метамфетамин

  • тина търнър-
  • син-
  • айк търнър-
  • арестуван-
  • кокаин-
  • метаамфетамин

Органите на реда конфискували наркотиците, след като музикантът се опитал да ги погълне, "преди служителите да успеят да му ги отнемат"

Арестуваха сина на Тина Търнър заради притежание на кокаин и метамфетамин - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Синът на покойните музиканти Айк и Тина Търнър - Айк Търнър младши, е бил арестуван в Тексас миналия месец по подозрение в притежание на кокаин и подправяне на доказателства, съобщи ДПА, като цитира публикация в сп. "Пийпъл".

Според изданието полицията в Алвин, щата Тексас, е задържала 64-годишния мъж, след като е открила у него 1,7 грама кокаин и 0,7 грама метамфетамин.

Айк Търнър младши също е музикант. Майка му почина на 83-годишна възраст на 24 май т.г., припомня БТА.

Той шофирал бял Форд от 2013 г., когато полицаите го спрели, защото светлините на автомобила му били изключени, съобщават от полицията.

Органите на реда конфискували наркотиците, след като музикантът се опитал да ги погълне, "преди служителите да успеят да му ги отнемат".

Айк Търнър младши е в затвор на окръг Бразория, като му е определена гаранция от 70 хил. щатски долара. Пътничката в автомобила, Джесика Салинас-Ескивел, също е обвинена в притежание на метамфетамини.

Изданията "Пийпъл" и "Таймс" не са успели да се свържат с адвоката на музиканта.

Айк и Тина Търнър споделят заедно грижата за четири деца.

Двамата имат общ биологичен син - Рони. Айк Търнър младши и Майкъл са деца от предишна връзка на Айк Търнър, които Тина осиновява след брака им. Тя има дете от саксофониста Реймънд Хил - Крейг.

Двама от четиримата наследници на музикантите не са живи - Крейг се самоуби през 2018 г., а Рони почина от рак през декември м.г., припомня ДПА.

Айк Търнър почина през 2007 г. от свръхдоза наркотици. Двамата с Тина Търнър са разведени от 70-те години на миналия век. В своя книга тя го обвини в тормоз, на който е била жертва по време на съжителството им.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    4 3 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!

    Коментиран от #3

  • 2 Негър

    3 2 Отговор
    Така правим
  • 3 Опааа

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "надарена кака":

    Копринени? 🤔
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.