Last news in Fakti

13 Април, 2024 10:54 1 707 4

Ева Херцигова се появи с млад кавалер на парти на Dolce&Gabbana (СНИМКА)

  • ева херцигова-
  • син-
  • кавалер-
  • dolce&gabbana

От снимките се вижда, че големият син на Ева прилича много на нея самата

Ева Херцигова се появи с млад кавалер на парти на Dolce&Gabbana (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Чешкият супермодел от 90-те Ева Херцигова се появи с големия си син Джордж на партито по повод 40-ата годишнина на модния бранд Dolce&Gabbana на 6 април 2024 г. в Милано, Италия.

Ева сподели кадри от събитието в своя профил в Instagram, а до тях написа с гордост: „На парти с мама! Наистина със стил... и много повече. Изящна изложба и културен вихър на света на Dolce&Gabbana от последните 40 години! Благодаря ви Доменико и Стефано за тази прекрасна възможност и за обличането на моя син Джордж... наследството на марката продължава с ново поколение. Накарахте ме да се усмихна, като видях, че с Джордж се приготвяме заедно за събитието!“

От снимките се вижда, че големият син на Ева прилича много на нея самата и има отношение към модата също като нея, но пък вече надминава майка си по ръст.

51-годишната красавица има три момчета от своя мъж – италианския бизнесмен Грегорио Марсиай, като освен 17-годишния Джордж, двойката споделя синовете Филип и Едуард.

Ева и Грегорио са щастливи заедно вече 22 години, като са сгодени от 7 години, но нямат брак. В миналото тя имаше кратък и неуспешен брак с барабаниста на групата Bon Jovi – Тико Торес, пише tialoto.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новичок

    2 0 Отговор
    А Харалан Александров очаква нови избори.
  • 2 да попитам

    3 0 Отговор
    Туй младото, на снимката внучето ли е?

    Коментиран от #3

  • 3 Не,

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "да попитам":

    любовникът й е.
  • 4 Джордан Майкълов

    2 0 Отговор
    Еврейката добре изглежда като за на 51