Last news in Fakti

24 Юни, 2023 15:38 14 291 15

Жените от тези 6 зодии са предпочитани от богатите мъже

  • зодии-
  • богати мъже-
  • жени

Богатите мъже обичат онези, които им дават много топлина и доброта

Жените от тези 6 зодии са предпочитани от богатите мъже - 1
Снимкa: Shutterstock

Всички мъже имат различни предпочитания в любовта. Но, оказва се, че богатите мъже харесват определен тип жени. Експертите посочват шест зодиакални знака, чиито представители по-лесно впечатляват успешния мъж.

Овен

Едва ли ще намерите по-позитивни жени от тях. Богатите мъже обичат онези, които им дават много топлина и доброта. Те също изпитват негативни емоции на работа, така че подкрепата и енергията на щастието са важни за тях у дома.

А жената Овен определено успява в това. Тези дами умеят да се справят с неприятностите и проблемите по удивителен начин. И са оптимисти, така че ядосаният или разстроен съпруг, който се прибира след тежък работен ден, определено ще се радва да се окаже в обятията им. Жените Овен са източник на радост и усмивки.

Лъв

Жените Лъв знаят как да управляват собствената си съдба, а за един богат и емоционално здрав мъж е много важно до него да не е дъщеря му с безкрайното си „искам“, а зряла жена, която умее да се грижи от себе си.

Лъвиците винаги остават независими. Те възприемат богатството на съпруга си като причина да успеят в нещо свое. И никога не седят без работа, не просят пари за нови обувки. Те печелят сами, но въпреки това с голямо удоволствие приемат подаръци от любимия мъж. Жената Лъв е перфектният избор за успешния мъж.

Везни

Представителките на нежния пол, родени под този зодиакален знак, могат да се похвалят с най-добрия баланс между самочувствие и злоба. Да, те имат сложен характер, но любимият мъж никога няма да се тревожи до жената Везни, че тя ще го изложи.

Везните са жени, с които е много лесно да се намери общ език. Дами, които знаят отлично задълженията си, но не прекрачват границите на позволеното. Те са скромни, но няма да търпят неадекватност или грубости от мъжа. Везните са идеалният спътник за богат мъж, който иска да види до себе си жена със здраво самочувствие.

Стрелец

Жените от тази зодия притежават една много важна черта, която е необходима, за да привлекат богат мъж - индивидуалност. Това се изразява в абсолютно всичко – в поведението, в житейските цели, в отношението към любовта, във флирта. Жените Стрелец винаги се забелязват отдалеч. Тези дами засенчват всички останали.

Винаги изглеждат добре поддържани. Ако много други могат да си кажат: „Уморена съм, не искам да ходя на фитнес“, то дамата Стрелец никога няма да си позволи това. Разбира се, има и изключения, но повечето от жените от този знак никога няма да си позволят да се запуснат, защото знаят отлично собствената си стойност.

Козирог

Богатите мъже харесват жени с добри обноски. Защото държат на собствения си авторитет.

Богатият мъж наистина ще се радва на общуването и отношенията с жена Козирог, защото тя е вярна, мила и много добре възпитана дама, която няма да спори за глупости, няма да се държи предизвикателно и да кара мъжа си да се изчервява.

Водолей

Богатите мъже обикновено изкарват парите си чрез силата на ума си. И в този смисъл те търсят умни жени. Глупавите дами без интереси не ги привличат. Искат интелигентен човек до себе си, с когото винаги могат да обсъдят нещо важно.

А Водолеите са едни от най-ерудираните жени в света. От детството си те се интересуват от много аспекти на науката и живота, така че могат да поддържат почти всеки разговор. Ето защо богаташите ги харесват толкова много.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    3 1 Отговор
    Експертите посочват шест зодиакални знака, чиито представителКи по-лесно впечатляват успешния мъж.
  • 2 Гаглей

    18 5 Отговор
    Бягайте от жената овен.. Колкото се може по надалеч

    Коментиран от #11

  • 3 Богат мъж

    13 1 Отговор
    Изумен съм от тези глупости ! Ако разбера , че някоя им обръща внимание , става непредпочитана жена , без значение от зодията !
  • 4 Жайме

    9 0 Отговор
    Дрънъ-дрънъ,че плясъ! Ако не му дава Ц, Д и П,и не умее да готви,колкото и да е богат тоя мъж,накрая ще му писне и ще си хване пътя за някое имение,било то в Южна Африка или в Англия.
  • 5 кастроли

    5 2 Отговор
    А от жената Пръч/ка накъде да бягаме?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 имаджин

    5 3 Отговор
    Брех,тия мъже,богати или не толкова,големи глупчовци са били.Дали си богат или не,оная ти работа решава женските въпроси. Не можеш с пачка да задоволяваш жена в леглото.

    Коментиран от #8

  • 8 Що бе

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "имаджин":

    Със зодия повече ли ги задоволяват?
  • 9 Везни

    1 0 Отговор
    Дам, Деса е зодия Везни, явно му дава много топлина
  • 10 Скорпион

    4 3 Отговор
    Да, ние не сме тук. Ние можем да си изградим и мотивираме един мъж да стане успешен. Явно на посочените 6 зодии им трябва наготово. Ние можем да създадем всичко! А и да рушим можем, не забравяйте! Шегувам се. Но не много.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Жената котка

    1 0 Отговор
    Мечтайте си.
  • 13 Газо

    1 0 Отговор
    Най-предпочитаната жена от мъжете е зодия Силиконка
  • 14 УмникА

    1 0 Отговор
    Абсолютни глупости! А подкрепям по- долу коментара за жената Овен - бягай брат с 200 от жената Овен, инатливо добиче на мост, едно си баба знай, едно си лай
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.