Last news in Fakti

27 Юни, 2023 08:14 1 641 19

Днес е най-подходящото време за зачеване на дете, но при оргазмен секс според астролозите

  • лунен хороскоп-
  • астропрогноза

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти

Днес е най-подходящото време за зачеване на дете, но при оргазмен секс според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 11:57 ч. на 28 юни

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Луна във Везни прави хората склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:40 ч.

Подходящо за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност, сдържаност, безразличие. Да се ограничат контактите и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Може да се проявят вашите слабости и страхове, проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

Следва 10 лунен ден от 14:40 ч. на 27 юни до 15:47 ч. на 28 юни

Плановете могат да се привеждат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага за реализиране на плановете.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. Ще е много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Намаляването на силата и лошото здраве през този лунен ден показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията ви. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологични болести.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете, пише Ивелина Пенчева в novini.bg. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    8 1 Отговор
    Ееее ,много са компетентни астролозите .

    Коментиран от #6

  • 2 Механик

    7 2 Отговор
    Аз па си мисля, че има тука една яловица, дето никога няма да зачене, щото хем е проста, хем е неграмотна.
    Познайте от три пъти, кого визирам!

    Коментиран от #10

  • 3 Позата,позата ни трябва

    10 1 Отговор
    В каква поза? Дай подробности!
  • 4 Чума

    3 1 Отговор
    Съвременни страхотни глупости! Хората от древността знаят, че ,,силите на Афродитата най силно стенат" в жената през октомври и април и това е най благоприятното време! Напълно логично, щом есенниците и пролетниците се сеят тогава! Природата си има всеобхватен закон!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Опааа

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Мара-тЪпото!

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Механик

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Опааа":

    Позна от раз.
    Обаче имаш право на още два опита.
    Със сигурност може да се сетиш за още една яловица тука.
  • 15 Джендърските

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "За първи път":

    Не са хора. Не се ласкай !
  • 16 Може

    3 1 Отговор
    Ли някой с правни познания да каже , когато жените изяждат човечетата , това канибализъм ли е , или обикновено предумишлено убийство ?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ехаааа

    0 0 Отговор
    Оргазъм, оргазъм, оргазъм, това е в главата на тази уникална журналистка!