Last news in Fakti

5 Юли, 2023 12:58 5 165 2

Емблематичен риалити герой от "Фермата" омъжи голямата си дъщеря (СНИМКИ)

  • фермата-
  • риалити-
  • сватба-
  • дъщеря-
  • серафим василев-
  • финци

Младоженците Гергана и Димитър вдигнаха сватба в Козлодуй

Серафим Василев – Финци, познат на телевизионните зрители от участието си във втори и в осми сезони на "Фермата", омъжи една от трите си дъщери – Гергана. Младоженецът Димитър е от Козлодуй и сватбата бе точно там. Изнесеният ритуал бе до кораба „Радецки“, а самото тържество в ресторант в града.

Младоженците Гергана и Димитър живеят в София, където работят в ИТ сферата.

За музикалната програма на сватбата се погрижи Евгени Коев, също участник във "Фермата" 8, и неговата група „Казанлъшко настроение“.

„Сватовете дойдоха да вземат булката от дома ни в Лом. На младоженците подарихме околосветско пътешествие, като те ще си изберат къде да отидат. През септември ще правим сватба и на другата ми дъщеря Здравена. Тя се занимава с авиационни технологии“, споделя Финци пред LadyZone.bg.

Третата му дъщеря Благовеста скоро ще стане на 4 години. Тя е кръстена на наставничката от "Фермата" Бети. Именно Бети и Ники са и кумове на Серафим и съпругата му Илияна. На сватбата бе и дъщерята на Бети и Ники – Петя, която очаква своето трето дете. През октомври 2021 г. тя роди близнаци – Николай и Мадлен.

„Този уикенд отивам при Бети и Ники, които ще изпращат говедата на паша. Иначе работата върви добре, развиваме се. Пожелавам си скоро да има внуци“, призна хлебарят от Лом.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 очевидец

    2 0 Отговор
    Новината излезе в понеделник,днес е сряда Мароооооооо.
  • 2 Емблематичен? За кого

    2 1 Отговор
    И той като бая други в тази секция на сайта е повече (емблема)тиКАн в очите ми ...