Last news in Fakti

7 Юли, 2023 08:55 2 481 0

Днес е ден за пречистване според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Време за медитация и интроспекция

Днес е ден за пречистване според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 22:20 ч. на 8 юли

Луната пътува през знака на Риби, тя е вече в намаляваща фаза. Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на пълни обороти, привлича ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред емоциите, вътрешният свят е по-цветен от външния. Време за медитация и интроспекция. Можем сега несъзнателно да се оставим да бъдем носени от течението на живота, но след известно време трябва да съберем смелост и да започнем съзнателно да създаваме собственото си бъдеще.

Рибите оказват влияние върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да направите за краката си днес ще има двойно положителен ефект. Изключение правят хирургичните процедури на краката.

Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се въздейства чрез масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените трябва да започват масажа от левия крак, мъжете от десния. Натискаме с палци отделните зони за около 1 минута, като постепенно увеличаваме натиска. Също е добре да усукваме и издърпваме всички пръсти на краката. Тези масажи могат да помогнат за облекчаване на спазми или напрежение в тялото и да помогнат за премахване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от полза за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

Всичко, което внасяме в организма, действа много по-интензивно при Луна в Риби, отколкото през останалите дни. Затова се опитайте да избягвате алкохола, никотина и различни други отрови сега. Днес е най-неподходящият ден за подстригване и измиване на косата, често се образува пърхот, косата става тънка и слаба.

Погрижете се не само за тялото, но и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите...

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:13 ч. на 8 юли

Той е под знака на Паяка и Мрежата, Лабиринта. Това е труден, нещастен и опасен ден. Проявява се влиянието на черната магия, ако ви е направена такава. Не започвайте нищо ново днес, вашите идеи може да не идват от "чист" източник.

Ако е възможно, не ходете никъде и си стойте вкъщи. Избягвайте срещи и започване разправии с лица употребили алкохол (пияни), тъй като биха могли да ви причинят телесни повреди. Не се препоръчва сключването на брачни или други договори. Също така бъдете сдържани по интимните въпроси.

Ключовата дума на 19-ия лунен ден е ПРЕЧИСТВАНЕ, което се извършва както на физически, така и на енергиен план. Има пречистване на душата и съвестта. Може да почувствате влиянието на тежка карма от минали животи. Опитайте се да мислите само за собствените си дела, не се намесвайте в делата на другите. Освободете се от негативните мисли, омразата, гордостта, гнева и илюзиите. Молитвата и огънят (запалена свещ) ще ви помогнат в това. Не забравяйте да почистите пространството, в което се намирате. Избършете праха, почистете, направете почистващ ритуал с помощта на свещи, тамян, светена вода.

По време на намаляваща Луна се правят ритуали за освобождаване от различни лоши навици, излишни килограми, негативно влияние от други хора, от болести, продажба на нещо, да се откъснем от връзка, която не желаем, т.е. всички ритуали за предотвратяване, разделяне, премахване или прекратяване на нещо лошо или нежелано, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА