Last news in Fakti

8 Юли, 2023 11:16 2 653 1

Днес е ден на нови изживявания и непознати емоции

  • хороскоп-
  • астрология-
  • луна-
  • зодии-
  • зодия

Астролозите съветват да поглезим душата си днес

Днес е ден на нови изживявания и непознати емоции - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли

Луната е в намаляваща фаза. Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на пълни обороти, привлича ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред емоциите, вътрешният свят е по-важен от външния. Време за медитация и интроспекция, пише novini.bg.

Рибите оказват влияние върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да направите за краката си днес ще има двойно положителен ефект. Изключение правят хирургичните процедури на краката. Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се въздейства чрез масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените трябва да започват масажа от левия крак, мъжете от десния. Натискаме с палци отделните зони за около 1 минута, като постепенно увеличаваме натиска. Също е добре да усукваме и издърпваме всички пръсти на краката. Тези масажи могат да помогнат за облекчаване на спазми или напрежение в тялото и да помогнат за премахване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от полза за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

Всичко, което внасяме в организма, действа много по-интензивно при Луна в Риби, отколкото през останалите дни. Затова се опитайте да избягвате алкохола, никотина и различни други отрови сега.

Погрижете се не само за тялото, но и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите...

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:13ч на 8 юли до 00:36ч на 9 юли

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Отваря се мощен енергиен портал 7 7 7

Денят е много положителен и продуктивен. Всички действия трябва да са внимателно обмислени. Правете това, което обстоятелствата изискват. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички започнали разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно новият познат да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно и по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна президент

    0 0 Отговор
    Бягайге крачета...