Last news in Fakti

10 Юли, 2023 11:15 2 042 1

Енрике Иглесиас и Анна Курникова вдигнаха тайна сватба

  • енрике иглесиас-
  • анна курникова-
  • тайна сватба

Братът на певеца разказа това в испанско предаване

Енрике Иглесиас и Анна Курникова вдигнаха тайна сватба - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Енрике Иглесиас и Анна Курникова се ожениха тайно. Братът на певеца, Хулио Иглесиас младши, разказа това в испанско телевизионно предаване.

Според местния вестник "Marca" Хулио случайно издал Енрике по време на разговора със Сонсолес Онегоа. Тя дори се опитала да поправи грешката му, но мъжът не се отрекъл и разказал всичко, както си е било. Той обясни, че брат му просто не обича големите тържества и общественото внимание, затова не е вдигнал пищна сватба. "Но Енрике е във връзка с Анна от почти 25 години и имат три прекрасни деца", каза Хулио.

Припомняме, че Енрике Иглесиас и Анна Курникова се запознаха на снимачната площадка на клипа към песента Escape, в който руската тенисистка играеше любовница на певеца. Оттогава двойката не се разделя, но води уединен начин на живот, така че на обществеността е известно малко за семейството им. Все пак от време на време знаменитостите споделят снимки с децата си в социалните мрежи - двойката има три. Анна роди близнаците Николас и Луси през 2017 г., а дъщерята Маша - две години по-късно.

Миналата година Енрике се забърка в поредния скандал заради видеоклип, в който се целува с фенка, припомня vesti.bg. А самият певец го публикува в социалните си мрежи. Тогава интернет потребителите се зачудиха защо Анна си е затворила очите за подобно поведение на любимия си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 домата

    5 3 Отговор
    Голям праз