Last news in Fakti

12 Юли, 2023 05:42 2 362 3

Лана Дел Рей сериозно обмисляла да се откаже от музиката

  • лана дел рей

"Наистина имах чувството, че съм се провалила.“, споделя певицата

Лана Дел Рей сериозно обмисляла да се откаже от музиката - 1
Снимкa: БГНЕС

Изпълнителката на “Say Yes To Heaven”, която през уикенда беше хедлайнер на American Express presents BST Hyde Park в Лондон, следван от противоречивия си сет на Гластънбъри миналия месец, призна, че "не е имала друг избор", освен да продължи да прави музика дори в моменти на съмнение.

Тя разказва в рубриката Wired на вестник Daily Star: „Никога няма да забравя бездната, моментите, в които нищо не се получаваше, когато сериозно обмислях да се откажа. Наистина имах чувството, че съм се провалила.“

„Нямах друг избор, освен да продължа, защото не знаех да правя нищо друго. Смелостта би била да изчезна“

„Но тъй като вече бях известна, избрах да тръгна по лесния път. Продължих да правя записи. Нямах план Б.“

38-годишната звезда също така похвали Били Айлиш, наричайки я „добър човек“ и „божествено талантлива“, за това, че изразява себе си чрез музиката си.

Тя добави: „В поп музиката жените най-накрая имат право да изразяват себе си и своя опит.“

„За това, което правех аз в началото, те щяха да бъдат разпънати на кръст. Но аз съм много специфична. И това е ключът към универсалността.“

„Не ме интересува дали играя грешна роля, не се съобразявам с това, което се очаква от една поп изпълнителка. Това, което искам, е да остана вярна на точния момент, в който музиката идва при мен“.

В неделя (9 юли 2023 г.) Лана се пошегува с представянето си на Гластънбъри, когато закъснява на сцената и микрофонът и бива изключен, за да се спази строгият полицейски час в Уърти Фарм.

Докато изпълнява “Candy Necklace”, седнала на златен роял, тя каза на 60 000 души по BST: „Мисля, че това е мястото, където ме прекъснаха последния път. Съжалявам за това.“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Донки Хот и Сан Чопанса

    3 0 Отговор
    Таз и тя за музикантка се помислила, че бърза и другото цигане да хвали
  • 2 Анонимен

    1 0 Отговор
    То при нея е едно мрънкане, което няма нищо общо с пеенето. Добре е замислила да спре.
  • 3 Мануил

    1 0 Отговор
    Ще спре. Все пак е милионерска щерка.