Last news in Fakti

13 Юли, 2023 10:48 1 828 0

Кортни Кардашиян – бременна на Хаваите (СНИМКИ)

  • кортни кардашиян-
  • бременна-
  • хаваите-
  • по бански

Бъдещата майка и дъщеря й Пенелопе прекараха деня заедно , наслаждавайки се на слънцето

Кортни Кардашиян  – бременна на Хаваите (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бременната Кортни Кардашиян беше видяна да развява бански с леопардов принт в Кауай, Хаваи, във вторник, докато се наслаждаваше на плажа с дъщеря си Пенелопе, която току-що навърши 11 години.

Бъдещата майка на четири деца - която миналия месец обяви, че със съпруга си Травис Баркър очакват първото си общо дете - момченце - прекара деня, наслаждавайки се на слънцето и играейки с "Пи" във водата.

За релаксиращия женски ден 44-годишната звезда от "Кардашиян", която има и общи синове Мейсън, 13 г., и Рийн, 8 г., с бившия си приятел Скот Дисик, се развихри в плажно облекло от линията бански костюми на Емили Ратайковски, Inamorata.

Може да е просто съвпадение, но може би решението на телевизионната звезда да не носи бански костюм Skims от компанията на сестра ѝ Ким Кардашиян е било умишлено.

Въпреки че Кортни и по-малката ѝ сестра са били конкурентни в миналото, отношенията им изглежда са изключително обтегнати напоследък.

В излъчващия се в момента сезон на семейното риалити шоу на Hulu, който беше заснет миналата година, Кортни обвини Ким, че е откраднала сватбения ѝ дизайнер Dolce & Gabbana и естетиката на 90-те години на сватбата ѝ през май 2022 г., пише vesti.bg.

42-годишната Ким наля масло в огъня през изминалия уикенд, когато присъства на модно шоу на италианската марка Alta Moda в Пулия, Италия, облечена в ансамбъл с черен воал, който страшно напомняше на този, който Кортни носеше по време на сватбения си уикенд, организиран от D&G.

"Кортни някъде плаче в момента", изказа хипотеза един от многото потребители на социалните мрежи.

Но враждата на съперничещите си сестри, изглежда, надхвърля само бизнеса.

В неотдавнашен епизод на "Кардашиян" бившата съпруга на Кание Уест доведе със себе си целия си бляскав екип, за да се увери, че ще има перфектната снимка за шофьорската си книжка, която трябваше да поднови. Ким беше видяна как безпардонно си оправя косата и грима, преди да поиска да се снима многократно пред камерата.

Часове след излизането на епизода Кортни се включи в Instagram, за да тролне сестра си, като публикува снимката си за шофьорска книжка, вероятно направена от санс-глам екип.

"Кажи името ми", нахално написа тя под публикацията, като не пропусна да включи геотага "Department of Motor Vehicles".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА