Last news in Fakti

14 Юли, 2023 14:45 1 129 4

Снуп Дог имал за домашен любимец хлебарка

  • снуп дог-
  • хлебарка-
  • домашен любимец

По думите му първоначалните му намерения са били да се отърве от хлебарката, но е бил впечатлен от желанието на насекомото да живее

Снуп Дог имал за домашен любимец хлебарка - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Снуп Дог имал за домашен любимец хлебарка на име Гуч в продължение на шест месеца, съобщава „Дейли мейл“.

Роденият в Лонг Бийч, Калифорния, 51-годишен рап певец, разговаря с канадския интервюиращ Нардуар за обстоятелствата, при които е осиновил хлебарката.

„Гуч живееше с мен“, каза изпълнителят на „Drop It Like It's Hot“, чието истинско име е Калвин Бродус младши.

По думите му първоначалните му намерения са били да се отърве от хлебарката, но е бил впечатлен от желанието на насекомото да живее.

Опитахме се да го убием, когато се нанесохме за първи път, но той не искаше да умре, затова го нарекохме Гуч. Оставяхме му храна и всичко, от което имаше нужда“, разказа изпълнителят, предава dariknews.bg.

Според него той "просто е ставал все по-голям и по-голям" под неговите грижи.

"Останах в този апартамент около шест, седем месеца - Гуч порасна до размера на цяла доларова банкнота", казва рап иконата.

Изпълнителят на „Next Episode“ има дълъг опит в проявяването на състрадание и подпомагане на каузи, свързани с правата на животните. Той започна бизнес с продукти за домашни любимци, наречен „Snoop Doggie Doggs“, който включва маркови играчки, облекла и купички. Работил е и като рекламно лице на компанията за веганско месо на растителна основа „Beyond Meat“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 консерва

    3 1 Отговор
    Снуп Дог имал за домашна любимка хлебарка-месарка,която работела в хлебарница и му печала пържоли.
  • 2 провинциалист

    6 0 Отговор
    Впечатляващо потвърждаване на правилото, че домашните любимци приличат на стопаните си.
  • 3 Мда

    1 6 Отговор
    Така е. Кръстил я е Путин.
  • 4 12345

    0 0 Отговор
    Хлебарките са като кучета-много са добри и умни.