Last news in Fakti

18 Юли, 2023 10:32 2 925 6

Ариана Гранде и съпругът ѝ се разделиха

  • ариана гранде-
  • далтън гомес-
  • развод-
  • раздяла-
  • брак

Бракът на певицата и актриса с агента на недвижими имоти продължи малко повече от 2 години

Ариана Гранде и съпругът ѝ се разделиха  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ариана Гранде и Далтън Гомес са се разделили. 30-годишната изпълнителка и 27-годишният агент на луксозни недвижими имоти се разделиха по-рано тази година и оттогава "тихо и с любов работят върху приятелството си", потвърждава източник пред сп. People.

Гранде, която е в Лондон за снимките на екранизацията на "Wicked", беше забелязана без годежния си пръстен и венчалната си халка през уикенда, докато се наслаждаваше на мачовете по време на Уимбълдън. Там тя беше с колегата си от продукцията - британеца Джонатан Бейли. И преди да тръгнат слухове, Бейли не се свени да оповести, че е гей, а с Ариана са близки приятели.

Публикация, споделена от Anais (@arianastuffgrande)

През август миналата година тя сподели урок по грим в TikTok, на който не носеше пръстена си, но веднага спря слуховете.

"Просто не нося годежния си пръстен, той се почиства. Няма да се развеждам, преди да сте започнали, не го правете", каза тя тогава.

Ариана Гранде сподели пост със съпруга си Далтън Гомес на втората годишнина от сватбата им: "Толкова го обичам".

Певицата написа към поста цифрата "2" - годините им като съпруг и съпруга - със сърце и фразата "3,5 заедно" - годините им като двойка - и двете изписани в горната част на снимката, тя написа: "Толкова го обичам".

Гомес също сподели няколко влюбени снимки за Деня на влюбените тази година, които Гранде също публикува.

"Моята вечна валентинка", написа той отгоре на снимката, а Гранде я пресподели и добави: "Обичам те" със сърце.

Бившите съпрузи се венчаха на интимна церемония в дома си в Монтесито, Калифорния, с участието на по-малко от 20 души.

"Те си пасват чудесно", казва източник пред PEOPLE след сватбата им. "Далтън е напълно неподвластен на мащаба на нейната известност и е много заземяващ за нея. Той е млад, но зрял и знае какво иска от живота." Втори източник добавя за Гомес: "Той е много трудолюбив и съсредоточен. Той е сдържан и не обича вниманието. Не се впечатлява от знаменитостите. Той е идеален за нея."

Певицата и актриса и Гомес започнаха да се срещат през януари 2020 г., а 11 месеца по-късно обявиха годежа си. Откакто се събраха, те до голяма степен държат връзката си извън светлината на прожекторите, макар че Гранде разкри редки кадри миналия ноември, когато сподели двойка снимки на Гомес като част от видео в Instagram.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    5 2 Отговор
    По пропадляшките задокеански критерии , тези са били яко женени !
  • 2 Панчо

    3 1 Отговор
    Язък! Най-малко това очаквах да се случи!
  • 3 ККК

    1 2 Отговор
    Аз я вземам моментално!
  • 4 Паисий е жив

    2 1 Отговор
    звездите учат младите на ценности
  • 5 фенче

    0 1 Отговор
    тенк ю, некст, хайде следващия да идва
  • 6 Дядо Ташко внук на дядо си Мъдьо

    0 0 Отговор
    Язък за момата изгоря момчето.