Last news in Fakti

27 Юли, 2023 12:56 1 543 3

Владо Михайлов тръгва на лятно турне из страната

  • владо михайлов-
  • владимир михайлов-
  • турне-
  • българия-
  • концерти

Победителят в "Като две капки вода" започва своето "The Winner Tour"

Владо Михайлов тръгва на музикално турне заедно със SLNG, P.I.F. и NIKECA в пет града това лято. Концертите са обединени от заглавието The Winner Tour, което е естествено продължение на победата му в последния сезон на телевизионното шоу „Като две капки вода“. Арт директор на турнето е Рафи Бохосян.

Всички градове и дати от The Winner Tour:

  • София, 21 август
  • Пловдив, 30 август
  • Варна, 31 август
  • Бургас, 20 септември
  • Плевен, 21 септември

„Очаквам с нетърпение това турне. Постарали сме се шоуто да е взривоопасно. Ще има много изненади. Ще изпеем най-емблематичните песни на SLNG и P.I.F, както и някои по-нови парчета. Включили сме и най-любимите песни на „Сафо“, с които започна моят музикален път. С тях ще открием и ще завършим концертите. Ще си партнираме и с NIKECA", разказва за турнето Владо Михайлов.

Той се занимава с кино от 20 години, но музиката е движеща сила за него още от дете.

„От малък мечтая да стана певец, китарист и актьор. Да съм на сцената е сбъдната мечта за мен. Рано разбрах, че живият контакт с публиката е това, което искам. Затова и изоставих рисуването, с което също се занимавах много сериозно, за да се отдам на музиката“, споделя още Владо Михайлов.

Предстоящите вълнуващи срещи с публиката са в основата на The Winner Tour. Концертите започват от София - на 21 август, следват Пловдив – 20 август, Варна – 31 август, Бургас – 20 септември, Плевен – 21 септември.

Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Сред музикалната публика е познат като фронтмен на групите „Сафо“, REWIND! и SLNG. Участвал е два пъти в конкурса „Евровизия“ - с Equinox и Кристиан Костов. Често е на музикалната сцена с група P.I.F., като гост-изпълнител.

Има множество награди за музика със „Сафо“, сред които „Дебют на годината“ (2003 г.), „Група на годината“ (2004 г.), „Песен на годината“ - „Пустинна земя“, и др.

Кариерата му в киното и в телевизията започва през 2004 г. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български продукции, партнирайки си с актьори като Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Гай Пиърс и др. Българската публика го познава от филмите „Възвишение“ и „Нокаут или всичко, което тя написа“, както и от сериала „Братя“, в който играе главната роля.

Той е и една от звездите на мюзикъла у нас с ролите си във „Фантомът на операта“, „Мамма миа!“, „Исус Христос Суперзвезда“, „Клетниците“.

На театралната сцена си партнира успешно с Йоанна Темелкова в пиесата „Аз и Ти, преди Ние“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя даже не знам че

    4 1 Отговор
    Съществува

    Коментиран от #2

  • 2 Колкото го познавам,

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тоя даже не знам че":

    Много е кадърен. Успех му желая. Може би не се чува много, защото не е във фолка? Всъщност, в един формат, демонстрира много добро справяне и с народно пеене, но не му е в аурата.
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор
    До сега не знаех за него добре че пишеше къде е УЧАСТВАЛ . Макар ,че и това не гледам по принцип сспрях да гледам тв от 5 години и се чувствам супер.Ако реша може и да видя как пее .