Last news in Fakti

5 Август, 2023 09:10 1 548 2

Денят събужда негативните енергии

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо

Денят събужда негативните енергии - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Овен от 06:20 ч. на 5 август до 09:26 ч. на 7 август

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 23:01 ч.

Този лунен ден е неблагоприятен. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. В него се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е леко замъглено. Енергията на деня може да ви накара да чувствате отчаяние, тежест в душата, дълбока болка. Заемете се с нещо, което обичате или медитирайте, за да не потъвате в униние. Денят е изключително неблагоприятен за хора с психични разстройства и по-слаба психика. Хората сега са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Трябва да се пазите да не изпаднете под чуждо влияние, тъй като лесно се влиза в заблуждения и се правят грешки.

Тежък период за бизнес. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са неосъществими – те са съблазън и илюзия. Препоръчва се добре да обмисляте своите действия и постъпки и едва тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши вероятно с провал. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите лесно отношенията си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

За да изкарате по-лесно този ден, трябва да пестите енергията си. Отделете време за почистване на душата, мислите, съвестта или дома си. Също така, денят е благоприятен за разходка на открито.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Градинарство – Неудачен ден за работа с растенията.

Следва 20 лунен ден от 23:01 ч. на 5 август до 23:23 ч. на 6 август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в кратце

    3 0 Отговор
    Не бива да се подстригват или бръснат коси и да се режат нокти и кожа с макетни ножчета.
  • 2 Олят О тялО

    0 0 Отговор
    А изяснени ли са отношенията на дуета Бат БОЙКО - мис БикиНИ ? Чия е къщата , бутика , Барселона ? Чие е детенцето Ема ? Щото......