Last news in Fakti

8 Август, 2023 10:58 3 693 13

Васил Найденов е по-скъп от Лили Иванова

  • васил найденов-
  • богдана карадочева-
  • лили иванова-
  • скъп-
  • скъпи билети-
  • билети-
  • участие-
  • концерти-
  • естрада

Васко Кеца стана рекордьор по скъпи билети у нас

Васил Найденов е по-скъп от Лили Иванова - 1
Снимка: БГНЕС

Васко Найденов стана най-скъпата българска звезда у нас. Гласовитият изпълнител на "Болката отляво" продаде билети за по 550 лева на един от последните си концерти в Слънчев бряг. За този на 16 август в центъра на столицата пък отдавна всичко е разпродадено. С това естрадният ни певец излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на бутиковия си концерт в Народния театър, по 500 лева, припомня България Днес.

Любимецът на публиката не се спира цяло лято, но от време на време и плажува в Гърция, където импресариото му Ивайло Манолов има къща.

"Тази година станаха 38 години, откакто работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, но продължаваме напред. Аз съм много интуитивен, зодия Рак, и усещам по гласа дори по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни", казва симпатичният импресарио на звездата - Ивайло Манолов.

Една от най-интересните характеристики на Васил Найденов е, че когато се привърже към нещо, той му остава верен дълго време. Така се случило и с възглавниците, без които той никъде не пътува.

"От 20 години спя само на собствени възглавници, тъй като за мен почивката и сънят ми са много важни, за да мога да съм 100% полезен на следващия ден. Преди всяко пътуване се уверявам, че те са в задължителния ми багаж. Къде ли не съм ходил с тях - дори в САЩ. Преди време една фирма ми направи подарък няколко възглавници, след като прочели, че ми е трудно да спя в хотелите заради проблеми с тях", споделя звездата.

След като преди известно време Кеца и Ивайло катастрофирали, изпълнителят от пандемията насам разполага и с личен шофьор, на който единствено разчита да го вози по участия в страната. Така се случило и на концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров, на който Васко ще бъде основната звезда в Пловдив.

Човекът, който винаги защитава мнението си политически, е категоричен, че е имал възможност да се махне от страната, но не го избрал именно заради голямата си приятелка Богдана.

"Преди години двамата с нея бяхме в Канада и ако искахме, можехме да останем там. Ние обаче се върнахме тук и не съжалявам за това", казва още Кеца.

Васил Найденов, който само след месец ще навърши 73 години, никога не е губил надежда, че политическата обстановка в един момент ще се подобри, но сега е... противоречива и тъжна.

"Дали съм губил надежда... не бих казал. Ние, артистите и музикантите, сме от друго тесто. Оптимисти сме си. Но за инфлацията нямам думи направо. Това, което става сега, е цинизъм. Нечовешко отношение. Изкуствено се създават високите цени и народът страда. Хората не могат да си платят лекарствата, какво да говорим за друго. И знаете ли, много се радвам, когато видя по-възрастни хора на моите концерти. Това означава, че вероятно са спестили, за да ме гледат на живо, как да не ме радва това", с усмивка заявява Найденов.

И тази година, както миналата той ще си открадне няколко почивни дни, вероятно около рождения ден на 3 септември, и ще се види със старата си любов Ани Върбанова. "Приятели сме с нея и се виждаме на морето. Тя е съседка на Ивайло в Гърция. С Ани се запознах в Естрадния отдел на Консерваторията. Бях специалност "Пиано", а тя - "Пеене". И днес двамата имаме много хубави спомени от миналото време", казва Васко.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин 🇧🇬

    9 8 Отговор
    И Найденов , и Иванова са част от българската култура . Заслужават !

    Коментиран от #5

  • 2 Дааа

    7 15 Отговор
    Жалко, че загуби гласът си и вече не може да пее, но за публика от глухи хора все още става!
  • 3 Ветеран от Протеста

    20 5 Отговор
    Ама верно сте от друго тесто артистите - хем ви е жал за схората,хем ги дерете с билети по 500 лева да слушат парчета от преди 40 години...Пълна творческа Импотентнос и соц.естрада...
  • 4 Мнение

    8 14 Отговор
    На неговите години съм и никога не съм го харесвал като певци. И стотинка не бих дал за негов концерт. Дори гаргата грачи по хубаво от него. Просто има късмет да пее хубави песни.
  • 5 Мнение

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин 🇧🇬":

    По скоро са част,от българското безкултурие.
  • 6 Ммм...да

    13 4 Отговор
    Ако беше останал в Канада,щеше да мие чинии в някой китайски ресторант.
  • 7 Соваж бейби

    6 4 Отговор
    Вярно е ,респект за Васил Найденов има много хубави дуети не само самостоятелни парчета.Човек с талант и харизма за времето си беше готин и слушан.Лилиту изобщо не я признавам за голяма певица писала съм доста за нея да не се повтарям.
  • 8 очевидец

    8 5 Отговор
    е много ясно,че ще плюете Васко КЕЦА щото му плащат 500лв за билет.Ако някой от плюещите може да вземе такива пари да заповяда ама чиста злоба
  • 9 КУЛТУРА

    1 3 Отговор
    ПРЕДПОЧИТАМ ДЖОН МАЛКОВИЧ ДА ГЛЕДАМ.ХЕМ ПО -ЕВТИНО ХЕМ МИ ДАВА ПОВЕЧЕЕМОЦИИ.
  • 10 чудя се

    3 3 Отговор
    Кога тези идоли от соца ще осъзнаят че остана вече малко количество носталгична публика за творчеството им. Бяха добри за времето си и манталитета ни, но сега е вече е друг период. Тъжно ми е, че милионер като Кеца не може да си купи колкото иска от любимите възглавници на които да се наслади с партньора си от 38 години и се радва, че фирмата производител му ги е подарила. В крайна сметка, Кеца е човек създал толкова неща, като лични доходи, партньор и толкова. Нито деца, нито фондация, нито нещо за околните, освен лично творчество за 550лв билета. Нека проявим уважение всеки по своему.
  • 11 123

    3 2 Отговор
    500лв!?
    Хайде моля ви се.Това са си сметките за цял месец.Тоя,заедно с бабата,живеят на някаква паралелна вселена.
  • 12 Нали този ревеше, че нямал пенсия,

    2 2 Отговор
    сега компенсира. Лилито и то, пенсията й била 200 лв, завалиите, живи да ги оплачеш!? Така е, алчно .упе няма насита!
  • 13 умен и образован

    3 0 Отговор
    Велик е Васко!
    Изглежда, че троловете от кочината го мразят...Това е добър знак.
    Да е жив и здрав още много години!