Last news in Fakti

10 Август, 2023 08:56 1 246 1

Днес е ден, в който трябва да се изяви любовта според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

24-ти лунен ден е свързан с плодородието, подходящ е за зачеване на деца

Днес е ден, в който трябва да се изяви любовта според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Близнаци до 01:53 ч. на 12 август

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората лесно изпадат под всякакви външни влияния, прекалено са податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:45 ч. на 10 август до 01:24 ч. на 11 август

Активен и доста енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Всяко дело, което предприемете, ще бъде успешно. Естествено, ако не вреди на никого. С увереност и твърдост направете първата крачка. Опитайте нов метод за организиране на работния процес. Или започнете с ремонт: подменете всички мебели, направете удобно пренареждане. Всяка иновация ще бъде от полза. Ако нещо не ви се отдава, изпада от ръцете ви или не можете по никакъв начин да съберете мислите си, тогава Вселената ви прави намек – отложете, след време опитайте отново.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящ е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Благоприятно е за преобразуване на сексуалната енергия, но да не се злоупотребява с нея. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето ви. В 24 лунен ден сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно. Правете го колкото искате и където искате, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.