Last news in Fakti

10 Август, 2023 12:56 1 057 6

За 100 хил. долара продадоха микрофона, който Карди Би хвърли в публиката (ВИДЕО)

  • карди би-
  • рапър-
  • рапърка-
  • микрофон-
  • публика

Интересът към микрофона, който рапърката насочи към жена, която хвърли питието си по нея, е бил зашеметяващ, споделят собствениците на аудиотехниката

За 100 хил. долара продадоха микрофона, който Карди Би хвърли в публиката (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Две седмици след като рапърката Карди Би влезе в заглавията на медиите, заради това че хвърли микрофон по "фен" в публиката, въпросния микрофон беше продаден в eBay за почти $100 000 (£78 500), съобщава BBC.

Той беше продаден на търг от собственик на компания за наемане на аудио оборудване, който каза, че всички печалби ще бъдат дарени за благотворителност. Скот Фишър заяви пред CBS, че първоначално се е надявал наддаването да достигне 5000 долара.

Видеоклип, който се разпространи в бясна скорост в интернет, показва как Карди хвърля микрофона, след като фенка хвърлила питието си по рапърката по време на концерт в Лас Вегас. Полицията вече съобщи, че срещу звездата няма да бъдат повдигнати обвинения.

Именно заради популярността на видеото и целия случай Скот Фишър решил да обяви скандалния артикул за продажба. Наддаването в крайна сметка приключи на $99 900.

Фишър каза, че приходите ще отидат за благотворителност и по-специално за ветераните "Wounded Warrior Project" и "Friendship Circle Las Vegas", която свързва млади доброволци с хора с увреждания и специални нужди.

"Прецених, че ще привлече известно внимание в национален мащаб, но медийният интерес беше зашеметяващо."

Той каза, че е проверил, че микрофонът, който се продава, наистина е този, който Карди използва по това време.

"Стандартна процедура е да маркирате всички микрофони и системи за поставяне в ушите при кого "отиват" преди звуковата проверка, за да сме сигурни, че един и същи човек получава правилните елементи по време на шоуто", каза той пред CBS News.

"Можете да видите бяла лента върху микрофона на Карди Би B във всички видеоклипове и по това разбрахме кой микрофон е нейният."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    2 0 Отговор
    .....хвърли микрофон по "фен" в публиката......Карди хвърля микрофона, след като фенка хвърлила питието си по рапърката ..... КОЕ Е ВЯРНОТО?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Няма значение

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "гръндж":

    Пак Сие противна
  • 4 ТОВА КАРДИБИ...

    1 0 Отговор
    ..НОВА СПЕЦИАЛНОСТ В
    ..КАРДИОЛОГИЯТА ЛИ Е..🤔
  • 5 Коментар 2 е моя

    2 0 Отговор
    Интересуваше ме колко струва интимният и инструмент който и доставя наслада щом микрофона е 100 хилки
  • 6 Светът се крепи на глупаците

    1 0 Отговор
    Вярна е приказката.