Last news in Fakti

14 Август, 2023 12:15 1 475 2

Владо Михайлов - артистът с много таланти и огромни мечти (ВИДЕО)

  • владо михайлов-
  • музика-
  • театър-
  • телевизия-
  • таланти-
  • мечти

Победителят в "Като две капки вода" за музиката, театъра и малкия екран

Владо Михайлов е човекът събрал най-много таланти в себе си, но най-важното е, че знае как да остави следа в публиката. Въпреки, че участва в повече от 70 кинопродукции, казва, че музиката е неговата движеща сила. Победителят в "Като две капки вода" тръгва на лятно турне.

"Това турне е нещо, за което всеки човек като мен си мечтае да му се случи. И то се случва. Това са пет града. Пет дати. Започваме на 21-ви август в София, 30-и в Пловдив, 31-и във Варна. През септември на 20-и сме в Бругас в Летния театър и на 21-и сме в Плевен. Родният град на майка ми. Така че аз наистина много се вълнувам и много се радвам, че ще се видим на живо с толкова много хора", сподели той в студиото на "Събуди се".

"Имам емоционални спомени във всеки един от градовете, но за Плевен е специално чувсгвото ми. На това място сме карали летата и за мен ще е особено вълнуващо да се видим с публиката. И то е финала на турнето ни. За сега", посочи Михайлов.

Певецът заяви, че все още не се е отърсил от еуфорията след шоуто "Като две капки вода".

"Много дълго те държи едно такова приключение. Интересно е. Интересно е наистина колко дълго те държи емоцията. Просто тази енергия, която си предаваш с публиката, и фактът, че това все пак е запечатано на камера и се случва в телевизията. И можеш да видиш отново и отново някои от тези моменти. Много е зареждащо. Много е емоционално. Бяхме страхотен екип с всички други, които бяха там. Всички участници са просто страхотни артисти. Много яки хора. И екипът. Беше наистина страхотно", сподели той.

Владо Михайлов разказва, че продължава и със сценичните изяви и феновете му могат да го гледат в представлението „Аз и ти, преди ние“, в което участва с Йоанна Темелкова. Заедно с другата си колежка от сериала „Братя“ Неда Спасова успяха да заснемат филм „Защото обичам лошото време“, който в момента е в период на постпродукция. Режисьор и сценарист на филма е Яна Лекарска и това е история за двама души, които трябва да се преоткрият, да потърсят себе си в миналото и да се простят с някои нещо от миналото, които са останали като котви и им пречат да продължат напред.

Артистът признава, че има много и различни мечти. Преди време е мечтаел за музиката, която да се превърне в двигател на живота му но сега вече е сбъдната мечта за него. Всеки път я сбъдва отново и отново на сцената. Вече двадесет години е на сцената и сега с турнето ще има възможност да събере всички любими хора и случки. Щастлив е, че е успял да пее всички тези песни през годините.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ся ще набутам

    1 0 Отговор
    Боби репортера в дигиталния концлагер, жив и здрав ще е и ще бъде щастлив тоя измекярин
  • 2 ти да видиш

    3 0 Отговор
    Тоя ми беше антипатичен обаче от Капките ме изкефи земен и добър човечец ще дойде