Last news in Fakti

17 Август, 2023 13:31 5 405 6

Гена Трайкова и Венелин Петков отново се събраха

  • гена трайкова-
  • венелин петков-
  • водещи-
  • новини-
  • журналисти-
  • бтв-
  • двойка-
  • преподаватели-
  • унсс

Известното дуо обаче е заедно само в професионален план

Журналистът Венелин Петков и бившата му приятелка и екранна партньорка Гена Трайкова отново са заедно, предаде „Галерия“.

Този път обаче те не са заедно като двойка, а като колеги в УНСС. Двамата започват да преподават на студентите от магистърската програма по „Мултимедийна журналистика" в УНСС от есента. Това е първата им съвместна дейност, след като години наред те ръководеха новините в Би Ти Ви. Венелин беше директор на „Новини и актуални предавания", а Гена техен главен редактор и неговата дясна ръка.

След като Петков беше освободен от работата си преди три години, в знак на солидарност с него се махна и Гена Трайкова. Сега и двамата са щастливи да работят отново заедно.

Венелин иначе работи като даскал в частно столично училище, където преподава само на английски. Петков обича да споделя с възпитаниците си, че преди да замине да следва в САЩ, е работил като преводач, учител и носач на краставици, но когато късметът го отвежда в международния отдел на БТА, разбира, че единственото, с което е искал да се занимава, е журналистиката. След 20 години стаж в bTV Петков без сменен от новите собственици на медията с колегата му и негов бивш подчинен Антон Хекимян.

Петков дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова. Искрите между тях пламнаха по времето, когато двамата бяха водещи на новините. Публична Тайна е, че на нея Венелин Петков дължи кариерата си в bTV, защото тя е тази, която го вкара в новините. Връзката между тях приключи, след като синеоката тв водеща залюби музиканта Лъчо от група Хиподил. След раздяла си Гена и Венелин успяха да запазят добри колегиални отношения. След това за кратко Петков се хвърли в обятията на водещата на късната емисия Новини Поли Гергушева, но нещата не се получиха.

С бившата си половинка Николета Маданска стават гаджета преди шест години. Двамата обаче винаги са държали любовта си далеч любопитните хорски погледи и избягваха да демонстрират чувстват си в телевизията, макар че всички знаеха за интимните им отношенията. Двойката неведнъж се е разделяла, но любовта им е надделяла и те отново са се събирали. С днешна дата не живеят под един покрив, но си поделят грижата за двете си момчета.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    26 1 Отговор
    Брей ,куцо кьораво и сакато станаха преподаватели ,то затова младото поколение е толкова" образовано"
  • 2 Перо

    18 0 Отговор
    Всички ВУЗове в БГ не стават вече за нищо! И кьораво и сакато е професор, кьораво и сакато е преподавател! Единствения критерии за преподавателите е джендъризма!
  • 3 Какво толкова трябва да си журналист

    11 2 Отговор
    Да водиш журнала дневника за събитията на деня и да ги прочетеш по радиото или пред телевизионната камера
  • 4 Мнение

    7 1 Отговор
    Бате бате, те тия ако са журналисти, значи поне 80% от българите (искащи референдум по темата за еврото и по много други теми) сме живи трамваи и тролейбуси, заедно с електропреносната мрежа и всичко останало!!!

    Ей заради такива доволни (ояли се) жълтопаветници, България е пред изчезване!

    Време е за истината!
    Време е за истински независима журналистика!!!

    Което ми напомни за ситуацията в България, относно случващото се в Украйна!
    Всички овладени медии (вкл и тая тук) вият с пълни гърла срещу Русия - "агресори, фашисти, горките укри", в следващия момент излизат африкански лидери в мрежата и призовават фащ и Франция да си изнасят военните контингенти от Африка?! И нито една евроатлантическа бг медия (или нейните редовно канени "експерти") не обелват ни дума за африка (или съсипания близък изток)???!!!

    Иначе забраниха руските медии в България, но за сметка на това всяка втора новина по овладените бг медии, е свързана с Русия?!

    Новият фашизъм - евроатлантизъм!
  • 5 ХАХАХАХХА

    6 1 Отговор
    Ужас, как тия ще преподават, вие добре ли сте...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.