Last news in Fakti

23 Август, 2023 08:13 3 631 5

Чарлийз Терон сподели какво никога повече не би направила заради роля

  • чарлийз терон-
  • роля-
  • килограми

„Никога, никога няма да направя филм, за който да се съглася да кача 40 паунда“, каза актрисата

Чарлийз Терон сподели какво никога повече не би направила заради роля - 1
Снимкa: БГНЕС

Чарлийз Терон разкри кое е единственото нещо, което няма да я видите да направи отново за роля. 48-годишната звезда разкри в скорошно интервю какво не желае да прави повече на този етап от кариерата си.

„Никога, никога няма да направя филм, за който да се съглася да кача 40 паунда“, каза Чарлийз пред Allure.

„Никога няма да го направя отново, защото няма да мога да ги сваля. Когато бях на 27, направих "Чудовище". Тогава свалих 30 паунда сякаш за една нощ“, спомня си тя.

„След това го направих отново на 43 за "Тъли" и прекарах една година в опити да отслабна. Една вечер се обадих на лекаря си и му казах:„ Мисля, че умирам, защото не мога да отслабна. А той ми отговори: „Ти си над 40. Успокой се. Метаболизмът ти не е това, което беше", разказва Чарлийз.

Актрисата сподели, че напълняването ѝ коствало и проблеми с тоалетите за червения килим.

„Обадих се на стилистката ми за да я предупредя, че правя филм за следродилната депресия и съм качила около 40 паунда. И тя казва: „О, Боже мой! О, Боже мой! Как ще те облека?", допълва Шарлиз.

Тя сподели преди време, че приема естествения си външен вид въпреки натиска на обществото, и мрази двойните стандарти, които се появяват във фрази като „мъжете стареят като хубавото вино, а жените като увехнали цветя“. „Аз презирам тази концепция и искам да се боря с нея. Но в същото време мисля, че всяка жена иска да остарее по начина, който ѝ подхожда най-добре."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вдовец

    5 6 Отговор
    поне не се оплаква , че са я насилили.....но има време, ще доживеем....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Уникална

    6 0 Отговор
    актриса и красива жена.
  • 4 бобо

    1 2 Отговор
    Аз пък не се сещам за нещо, което една 48 годишна жена би отказала на едно младо момче.
    Би преглътнала всичко.
  • 5 58 годишна жена

    0 0 Отговор
    Би отказала на нарцис.