Last news in Fakti

23 Август, 2023 09:50 10 467 6

Станаха ясни някои от участниците в "Игри на волята 5"

  • игри на волята-
  • участници

Фрагментите, показвани до момента в ефира на NOVA повдигат малко завесата за това кой се крие отдолу

Новият сезон на "Игри на волята" вече чука на вратата и съвсем скоро новите участници ще станат факт. Дотогава обаче в публичното пространство се надпреварват всевъзможни слухове и спекулации за имената, които тепърва ще се борят с всякакви средства за голямата награда.

Фрагментите, показвани до момента в ефира на NOVA, хем повдигат малко завесата за това кой се крие отдолу, хем звучат твърде общо на моменти. И все пак ще ви издадем първия участник, с когото шега не бива. Като го видите, ще разберете защо.

Става дума за бившия културист Николай Костадинов. Той е спортист до мозъка на костите си, както има една приказка, защото се занимава със спорт от съвсем ранна детска възраст. Има над 8 години опит като състезател по карате и кикбокс в националния отбор и спечелени 13 златни медала, 2 сребърни и 1 бронзов. Освен това е добър и в други спортове - таекуондо, футбол и баскетбол.

Към днешна дата, освен предизвикателството "Игри на волята", той се занимава активно и с фитнес залата си. Николай е професионален спортист и персонален треньор. С този бизнес, както признава и самият той в сайта си, се занимава вече над 13 години.

Кои са останалите, които ще премерят не само сили, но и психическа устойчивост с Николай Костадинов, скоро ще стане ясно. Освен него, сигурен участник в риалити формата също е и гимнастикът Краси Дунев, от когото също се очакват не по-малки изненади.

Той е вицешампион на висилка от летните олимпийски игри в Атланта през 1996 г., както и европейски шампион на висилка, и вицешампион на висилка от СП в Пуерто Рико, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    3 5 Отговор
    Бързи, смели, сръчни..... Отбор Ябълка и отбор Черешка..... На Попския плаж до Царево, чистота, кристална вода и девствена природа
  • 2 Облъчен

    3 4 Отговор
    То хубаво ама ония гейстер със шалчето, кога ще го сменят?

    Коментиран от #4

  • 3 Жица1

    1 1 Отговор
    Като остане 2 седмици на реката и ще му се свият перките
  • 4 до облъчения

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Облъчен":

    Не само че си облъчен ами и си яко комплексиран бате ...😂 Аман от комплексари мани ...
  • 5 Ибчо

    4 1 Отговор
    Аз пък си искам Ралица . Само нея си гледам ...
  • 6 обективен

    2 0 Отговор
    Омръзна ми да гледам корави и непластични културисти, които биват измъчвани да се състрезават в игри подходящи за гимнастички.

    Някак си по-честно трябва да се структурира шоуто.
    Например, да има колело на късмета, което да решава какво да е състезанието, а не сценаристите да си правят тънки сметки на кого какво да дадат.

    Иначе, този формат е най-интересния в сравнрение с подобията си по другите ТВ.
    Дайте малко феърплей и ще избиете рибата!