Last news in Fakti

1 Септември, 2023 14:56 1 188 2

Необичайният филмов микс "Барбенхаймер" ще бъде факт, но с важна подробност

  • барбенхаймер-
  • барби-
  • опенхаймер-
  • смесица-
  • микс-
  • филм-
  • пародия-
  • комедия

Комедията, смесица между "Барби" и "Опенхаймер" ще бъде пародия

Необичайният филмов микс "Барбенхаймер" ще бъде факт, но с важна подробност - 1
Снимка: Full Moon Features

Филмът смесица между "Барби" и "Опенхаймер", по-известен като "Барбенхаймер", действително ще бъде достъпен за зрителите. Терминът "Барбенхаймер" бе създаден, за да опише интернет феномена, свързан с излизането на Барби и Опенхаймер в един и същи ден на 21 юли, което вдъхнови мемета, компилации и дори мърчъндайз. Въпреки че са диаметрално противоположни по стил, тон и естетика, много киномани решиха да направят двойна прожекция на двата блокбъстъра, което в крайна сметка превърна "Барбенхаймер" в най-голямото киносъбитие на годината.

Сега вече действително се работи по филм за Барби и Опенхаймер. Според JoBlo "дива комедия", озаглавена Barbenheimer, е в процес на предпродукция от известната компания за пародийни филми Full Moon Features. Заедно със съобщението се появяват и първите рекламни материали и резюме на филма, в който се разказва за изнервени кукли, които създават атомна бомба. Графиката включва и крайно нелепия слоган " D-чашка, А-бомба" и подсказва, че филмът ще "експлодира скоро".

"Дълбоко в Dollsville, група от уморени кукли - водени от гениалния д-р Барбенхаймер - създават атомна бомба. Тяхната мисия? Да срине патриархата веднъж завинаги! Но докато битката между половете се разраства, дали Барбенхаймер и нейните красавици ще взривят повече, отколкото са очаквали? Комедия, драма, екшън и Армагедон избухват в най-новия фентъзи филм на Full Moon, БАРБЕНХАЙМЕР!", гласи резюмето на лентата.

Докато "Барби" на Грета Гервиг и "Опенхаймер" на Кристофър Нолан са успешни както сред критиците, така и според публиката, филмът-смесица на Full Moon Features далеч няма да бъде такъв. Филмите ще бъдат сериозна конкуренция в предстоящия награден сезон, а на фонът на това пародийният проект е дело на едно от най-известните студия за B-филми и изглежда не е нищо повече от нискобюджетна шега, която има за цел да се възползва от интернет феномена около двата успешни филма. Планира се пародията да започне да се снима следващия месец, а премиерата му е планирана за Коледа 2023 г. в стрийминг услугата на Full Moon.

Не е известно кой пише или режисира филма, въпреки че основателят на Full Moon Чарлс Банд традиционно продуцира. Студиото, което е основано през 1989 г., стои зад сериалите Puppet Master, Trancers и Subspecies, предназначени за директни видеоклипове. Някои от последните им продукции включват Subspecies V: Blood Rise и Demonic Toys: AIMEE: The Visitor и Bad CGI Gator са на път да излязат. "Барбенхаймер" вече може да бъде добавен към този списък и макар че може да привлече по-голямо внимание заради разпознаваемостта на името си, пародийният филм едва ли ще успее да пресъздаде онова, което направи "Барби и Опенхаймер" толкова вълнуващо филмово събитие.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    2 0 Отговор
    В момента България живее в тази комедия.
  • 2 Найк

    2 0 Отговор
    Този микс ми изглежда като пълна глупост.Поже и да пуснете новината,че и двата филма бяха забранени в Русия.