Last news in Fakti

5 Септември, 2023 07:53 2 429 10

"Игри на волята" 5: Краси Дунев поведе Старейшините към победа в първата битка за територия

  • игри на волята-
  • краси дунев

Старейшините ще се настанят в луксозната Резиденция за седмица

Невероятен обрат постигна племето на Старейшините в първата битка за територия в “Игри на волята” 5. Най-опитните играчи, предвождани от капитана Красимир Дунев, поведоха играта, след като през цялото време Гладиаторите заемаха лидерската позиция. Победата дойде благодарение на познанията в пъзелите на Виолета Стойкова, българката с успешен бизнес в САЩ, завърнала се в България само за участието си в “Игри на волята”. Така Старейшините ще се настанят в луксозната Резиденция за седмица, а Гладиаторите ще трябва да се грижат за насажденията в Стопанството, за да си осигурят топла храна и подслон, пише dariknews.bg.

Загубата на Амазонките, с капитан златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, ги обрече на седмица, изпълнена с много трудности. Те ще спят на открито на Дивата река, където няма да имат нито храна, нито огън. Тежките условия вече оказват влияние върху част от участничките, които не са свикнали да живеят без удобства. Заточените на изоставен плаж играчи от племето на Изгубените са единствените, за които пребиваването в предаването е на ръба на възможното.

И следващата битка ще бъде много важна за трите племена. Олимпиецът Краси Дунев, жената-войн Мария Оряшкова и командосът Гатьо ще влязат в капитанско съревнование, за да опазят честта на своето племе и да спечелят облаги за съотборниците си.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 5 септември, от 21:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 честен ционист

    3 4 Отговор
    Искам да спечели оня с кастрато гласеца.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 българин

    11 1 Отговор
    кого ли са нагласили тази година като мазния сърбин миналата и кой ги гледа тези простотий
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Неприятна е

    19 0 Отговор
    Тази Виктория е най-добре да си ходи вкъщи. Освен да мрънка и реве непрекъснато и нищо не прави. Заради нея момичетата са на реката. Колко пъти я пускаха и тя - цоп във водата. Кой изобщо я е допуснал до играта. Дразнеща, неможеща и цивреща! Защо проваля амазонките? Сама да си отиде!
  • 9 От тая боза

    15 1 Отговор
    и пет минути не мога да гледам! Алчни човечета се излагат за пари............. Разбирам мъж срещу мъж или жена нали сме равноправни по 50кг. на гърба и бой..... А не "мъже" да се катерят по варели?????
  • 10 Перо

    5 3 Отговор
    В договорите за предоставяне на лиценз за цифрова ТВ, не се допуска преотдаване на ефирно време, един вид подизпълнители и арендатори и допускане на безконтролни, разложителни програми за обществото! Тотална некадърност на изпълнителното ръководство! Поради липса на рейтинг в БГ и наличието на картел, както и пълната незаинтересованост на собствениците на ТВ с национален ефир за качеството на предаванията и нон-стоп повторенията, защото за тях са важни само финансовите отчети, където всички приходи идват от нескончаеми реклами в картела, заради което е създаден! Не виждам никъде намеса на СЕМ, там са куфари на заплата! До Нова година е безсмислено да се гледат БГ телевизии! Само кич до дупка!!!