Last news in Fakti

5 Септември, 2023 11:45 1 254 9

Френският актьор Матийо Касовиц пострада тежко при инцидент с мотор

  • матийо кацовиц-
  • актьор-
  • режисьор-
  • франция-
  • катастрофа-
  • мотор

56-годишният Касовиц е бил на опреснителен курс по мотоциклетизъм на пистата "Лина-Монлери", когато е катастрофирал

Френският актьор Матийо Касовиц пострада тежко при инцидент с мотор - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Френският актьор и режисьор Матийо Касовиц е пострадал сериозно след катастрофа с мотоциклет в района на Париж и състоянието му е "тревожно".

Касовиц е бил откаран в болницата на Кремлен-Бисетр в близост до френската столица, съобщиха от префектурата на департамента Есон, където е станал инцидентът.

Петдесет и шест годишният Матийо Касовиц е бил на опреснителен курс по мотоциклетизъм на пистата "Лина-Монлери", когато е катастрофирал, съобщи полицейски източник за Франс прес, предварително БТА.

Според в. "Паризиен", цитиран от ДПА, нараняванията на Касовиц не са животозастрашаващи.

Матийо Касовиц е най-известен с ролята си в класиката "Невероятната съдба на Амели Пулен" и като режисьор на филма "Омраза".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    Дано се оправи хубаво филмче е
    Невероятната съдба на Амели Пулен голям хит беше тука откраднато градинско джудже от Амели от градината на баща и го прати на пътешествие му пращаше снимки . Даже има и организация Фронт за освобождение на градинските джуджета (FLNJ), чиято мисия е да върне свободата на градински джуджета. Шега, която има последователи и все още се разпространява в много европейски и американски страни та от там и идеята за филма.

    Коментиран от #2

  • 2 един от стадото

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    добре. А фронт за освобождение на Франция кога. Май има вече и такъв

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "един от стадото":

    В очакване на Земур или Марин ,надявам се скоро ,нещата са зле много зле.Да не влизам в подробности народа е гладен идва нещо страшно ,дано не преварят с ковида и всички под домашен арест.

    Коментиран от #4

  • 4 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    стискам ти/им/ палци. Време е. Но положението навсякъде е зле, бях наскоро в щатите, нещо като полуанархия и там. Предния път сякаш беше по добре, обади ми се лично шефа на фирмата където бях. Търсел европейци, неговите за нищо не ставали..

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "един от стадото":

    Който е с по лабилна психика откача вече 100 евро са нищо в магазина ,а преди с 200 евра пълних фризер и два хладилника.За фалирали и затворени магазини ,безработни не ми се пише.На дъщерята втори месец още не са изплатили преходната заплата цялата сума.Картината е като в България живота,до зима може и мъжо да фалира не знам ,добре че стареца още си пази земите и тракторите че ако се наложи и ние .Не се оплаквам защото има и много по зле нямам хубави надежди за нищо

    Коментиран от #6

  • 6 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    позната картинка. Синът ми живее пак при мен, беше се отделил временно, все пак млад човек. Но не става- наем, храна, бензин, кола. Гледаме хладилника, за 100-150лв му слагаме вътре през ден той пак почти празен. А бяха времена за тия пари багажник пълнех

    Коментиран от #7

  • 7 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "един от стадото":

    Абсурд в тези времена и инфлация нищо сигурно квартирата е от 700 евра нагоре при нас живее дъщерята още ,искаше да излиза сама ама видя зор и в лъщи. Завърши туризъм в България се води и започна ,записа зимата допълнително за мениджър на ресторант и работят да усвояват работата ,и документация та от самото училище академия се води не им превеждат парите цялата сума.В болбици и на други държавни места също за частник моли се на Бог да е добре че и ти заплата.Стареца болен наближава 70 още с трактора ама кой знае не изкарват данъци и всичко скъпо та по малко удря по едно рамо срамота за първи път да помага ,за младите ми е мъчно дано се оправят нещата

    Коментиран от #8

  • 8 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    нещо за продаване нямате ли, някакви трайни активи. Дано свекър ти има някое евро зад гърба си поне за тях, знае ли се. Някаква работа за теб на 4 часа нещо докато малкия е на училище, нещо надомно. Че трябва и нещо да сложиш на масата, къща да завъртиш. Пък и каката вече не е толкова малка, може да те отменя, да ти помага. Няма как, и младите май младост не видяха като нас. Трудни времена, гаранция Франция

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "един от стадото":

    Не за в къщи за ядене ,искахме заем да спаси бизнеса да не теглим кредит.Работя за нас или замистам по някога някой ако липсва недостиг на хора.Ако още един път се повтори счетоводителя каза няма смисъл ...