Last news in Fakti

21 Септември, 2023 10:15 10 971 3

Дъщерята на Слави Бинев ще се омъжва

  • слави бинев-
  • дъщеря-
  • ели бинева-
  • сватба

Ели Бинева и любимият й Алан Аланович предпочитат да запазят в тайна подробностите около предстоящата им сватба

Бившата гимнастичка Ели Бинева явно вече е готова да застане пред олтара и да каже заветното "да" на любимия си Алан Аланович.

Двамата обаче предпочитат поне засега да запазят само за себе си подробностите около предстоящата им сватба, най-вече датата, на която тя ще се състои.

"Трябва да я запазим в тайна, но всички ще научат, защото ще продължи няколко седмици", каза Алан в интервю за "Преди обед", където заедно с Ели представи рецепта на традиционното узбекистанско ястие "самса".

Двамата разказаха, че са се запознали в Хонконг, където ги отвели професионалните им ангажименти. Ели работела като модел, а Алан бил част от клубната индустрия, макар че преди години заминал за там именно заради моделството.

Въпреки че вече е оставил в миналото този етап от живота си, е благодарен, тъй като именно той бил в основата на неговото установяване в Хонконг и последвалото запознанство с Ели.

След като се срещнали, влюбените прекарали известно време заедно, но дошъл моментът, в който дъщерята на Слави Бинев вече трябвало да се прибере в България. Двамата с Алан опитали да имат връзка от разстояние, но бързо разбрали, че това не е за тях. Така узбекистанецът си събрал багажа и кацнал у нас.

В момента те развиват малка пекарна, като всяка сутрин започват работа в 5, за да направят традиционни за родината на Аланович печива. Самият той разказа, че стигнал до идеята за бизнеса след сън, в който видял как отварят ресторант. Двамата с Ели обаче преценили, че е по-добре да започнат с нещо по-малко, затова и в момента развиват малката си пекарна.

Припомняме, че преди да започне да се изявява като модел, Ели Бинева беше част от ансамбълът ни по художествена гимнастика, с когото стана европейска и световна шампионка. Тя обаче спря със спорта през 2019 г., заради хронична контузия и поради тази причина не успя да триумфира на Олимпиадата в Токио, пише още dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свадба свадба

    9 2 Отговор
    ГОРД е бившата партия с малка подкрепа сред таекондистите . Мацката е таекондиска и ако не я слуша новия мъж ще го окряска . Слави дали ще ходи за кмет . свадба свадба легално с пръстен - не са бедни
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 абе,

    11 1 Отговор
    Нека си пазят тайната без това само родините им ги вълнува сватбата им.