Last news in Fakti

23 Септември, 2023 14:43 1 696 9

Шуга от кей-поп групата BTS също влезе в казармата

  • шуга-
  • кей-поп група-
  • казарма-
  • военна служба

Той започна да изпълнява военната си служба, но в алтернативна форма по медицински причини

Шуга от кей-поп групата BTS също влезе в казармата - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шуга, третият изпълнител от момчешката кей поп група Би Ти Ес, който влиза в казармата, започна да изпълнява военната си служба, но в алтернативна форма по медицински причини, съобщи АФП, позовавайки се на агенция HYBE, която представлява групата.

През последните десет години южнокорейският септет се превърна в глобален културен феномен, носи огромни приходи в икономиката на Република Корея и е следван от международен "легион" от почитатели, известени като Армията. Според законите в Република Корея всички мъже в страната подлежат на задължителна военна служба за най-малко 18 месеца. СЛед дългогодишни спорове дали изпълнителите от Би Ти Ес не заслужават изключение от закона, през декември миналата година Джин - най-възрастният от тях, влезе в казармата, а през април задължителната си военна служба започна да отбива Джей-Хоуп. През февруари бе съобщено, че Шуга е негоден за редовна военна служба и ще кандидатства да я замени с общественополезен труд. Според южнокорейската агенция Йонхап Шуга ще отбива службата си с работа в социалните услуги. Причините Шуга да не е годен за редовна военна служба не се посочват, но информационната агенция съобщи, че е възможно те да са свързани с операция на рамото, която изпълнителят претърпя през 2020 г.

Шуга "започна алтернативната си служба днес", съобщи мениджър от HYBE пред АФП в петък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    4 5 Отговор
    Шугав влиза в казармата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 хмм

    1 5 Отговор
    Булката ли ще бъде в казармата?
  • 4 Мими

    0 4 Отговор
    Там ще се чувства като в рая.
  • 5 Галя

    6 2 Отговор
    Тези ваши подигравателни коментари са просто излишни и непочтени.това
    тихо талантливо и красиво момче е минало през такива трудности и болка каквато вие не сте и сънували.но той е постигнал това което е искал до като вие освен да злословите друго не можете.и той е по вече мъж от вас бъдете сигурни
  • 6 Истината

    0 5 Отговор
    Негоден за служба, защото е с операция за смяна на пола!
  • 7 Галя

    4 0 Отговор
    Вие в завистта си ставате направо жалки и долни.виждате че не можете по нищо да се мерите с тях че всеки ще предпочете тях пред вас защото са красиви талантливи и по културни от вас аааааа и хиляди пъти по мъже естествено и вече сте готови какви ли не глупости да пишете.ами никой не харесва дебели космати гологлави и мързеливи мъже.примирете се с това и не си струва по вече да ви се отговаря на глупостите

    Коментиран от #8

  • 8 Бонбонка

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Галя":

    Всички от BTS са талантливи и интелигентни и го доказват непрекъснато, и като група,и сега, като солови кариери!И да,всички ще отбият военната си служба за разлика от БГ мъже,които не знаят даже какво означава казармата!
  • 9 Истината

    2 0 Отговор
    Истината е, че стандартният български мъж люлее шкембака и плюе със завист върху всичко, което го превъзхожда... Даже и не осъзнава, че всъщност улучва себе си.