Last news in Fakti

24 Септември, 2023 19:28 2 917 7

Наоми Кембъл - зашеметяваща на модното ревю на „Долче и Габана“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • наоми кембъл-
  • модно ревю-
  • долче и габана-
  • седмица на модата в милано

Както на първия ред на модното шоу, така и на подиума изобилстваше от звезди

Наоми Кембъл - зашеметяваща на модното ревю на „Долче и Габана“ (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Модната публика на ревюто на „Долче и Габана“ в Милано почти се разбунтува, когато химнът на Били Ейлиш „What Was I Made For“ от филма „Барби“ прозвуча неколкократно, 45 минути след първоначално обявения начален час на шоуто, съобщава АП.

Причината песента да се втръсне на публиката бе американската суперзвезда Кайли Дженър, която закъсня за шоуто. След като Дженър се настани удобно на мястото си, завесата се отвори за последната колекция на Доменико Долче и Стефано Габана, изследваща до най-малкия детайл красотата и изяществото на корсета и всякакъв вид бельо.

Както на първия ред на „Долче и Габана“, така и на подиума изобилстваше от звезди: певицата Хали Бейли се открояваше в ярко жълто на първия ред сред облечените предимно в черно и бяло знаменитости, включително Дженър, която носеше слънчеви очила и коса, прибрана на стегнат кок.

На модния подиум Ашли Греъм блестеше в прозрачна слип рокля върху черен сутиен и бикини. Наоми Кембъл доминираше изцяло на подиума в прозрачна три четвърти слип рокля, облечена върху бельо - визия, която беше завършена с колие с черна роза.

Бельото се виждаше при почти всички прозрачни дизайнерски рокли, демонстриращи изумително майсторство на изработката. Но дори и по-елементарните дневни тоалети - костюмите с копчета на райета и роклите на щампи, бяха ушити така, че да предлагат намек за сутиен, да загатват за бикините отдолу. И в съответствие с тенденцията за телесна показност, която превърна корсетите, сутиените и малките гащички в част от ежедневния гардероб, някои визии дефилираха по подиума изцяло „на открито“, по прозрачни чорапи и жартиери.

Долче и Габана очевидно бяха проверили прогнозата за времето и предложиха дъждобрани на публиката. Те се оказаха много полезни по време на градушката, която се изсипа по време на дългото чакане преди шоуто.

Седмицата на модата в Милано продължава до понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вериолдспайс

    3 1 Отговор
    Новата есенна колекция за пенсионери.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Сечко

    3 0 Отговор
    Ашли Грахам е една Цоцолана която бе фотошоп изглежда ужасно. Линията е че има място и за по-пълни модели. Хубаво де ама не знам за какво само ни я навират в лицето.
  • 6 Ироничен

    3 1 Отговор
    "Наоми Кембъл - зашеметяваща ..."
    Единственото добро, което може сега да се каже за нея, е че не е дебела. И на вечеря в махленската кръчма не бих я поканил.
  • 7 Малиии

    0 0 Отговор
    Толкова зашеметяваща, че е поодъртяла!