Last news in Fakti

26 Септември, 2023 09:51 2 253 9

"Чувствам се най-уверена, когато правя секс.", призна Деми Ловато

  • деми ловато-
  • секс-
  • джутс

В момента Ловато се среща с инди рок музиканта Джутс

"Чувствам се най-уверена, когато правя секс.", призна Деми Ловато - 1
Снимкa: БГНЕС

Деми Ловато няма проблем да сподели какво я кара да се чувства като в най-добрата си форма, отбелязва "People", цитиран от dir.bg.

"Чувствам се най-уверена, когато правя секс", разкри Ловато по време на епизод от две части с подкаста LadyGang, пуснат във вторник.

"Защото си толкова присъстващ, вътре в това, че не мислиш. Поне така е за мен. Не е така за всички", коментира тя.

В момента Ловато се среща с инди рок музиканта Джутс. Запознаха се покрай работата по по албума им от 2022 г. "HOLY FVCK".

Любимият ѝ често разказва в мрежата за тях двамата, на което Ловато отвръща: "О, мили, ти правиш живота ми безкрайно по-добър и не знам какво бих правила без теб". Нарича го още "най-доброто гадже във вселената" и "перфектният човек".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от jutes (@jutesmusic)

Приближени до двойката казват, че това е наистина щастлива и здрава връзка и че Джутс е страхотен човек. Когато го видяла за първи път, тя писала съобщение до приятелите си, че най-готиният мъж току-що е влязъл в стаята. Той обаче бил толкова фокусиран в музиката, че първите няколко месеца не ставало дума да излизат, а били просто приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ехото...

    6 2 Отговор
    Сексът е наистина най хубавото нещо , което могат да правят мъж и жена! Ето ви и практически съвети. Трябва да докарате секса дотам , че жена ви , атеистката , да стане религиозна , и единствено да може да произнася " О Господи , леле Боже...." и подобни. А вие да се държите на висота , и със строг глас да попитате - Грешнице , кажи си желанието , което искаш да изпълня ! Морето ли ще цепиме на две , или.....

    Коментиран от #8

  • 3 Директора

    5 1 Отговор
    Според мен, по-скоро тя го пори тоя, от колкото той нея!

    Коментиран от #4

  • 4 О МАЙН ГОД😱

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Директора":

    С ПEHИCКОЛАН,МАЙ.........
  • 5 Егати

    4 1 Отговор
    Отвратителниците! Буа!
  • 6 мераклия

    1 1 Отговор
    Ах, Деми, Деми, искам да те направя много уверена.
  • 7 Ехаааа

    1 0 Отговор
    Секс, секс и пак секс! Една манджа и отново за секс! Статики от класа!
  • 8 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ехото...":

    можеш да я накараш да вика Ураа, или Тавана кога ши мажиш, а и- На комшията е по голям. Нали е атеиска, квот си иска туй ще писка. Аде стига с указанията и напътствията, това да не е порнофилм. И остави хората на мира и не надничай зад пердето в спалните им
  • 9 Чудо големо !

    2 0 Отговор
    Кви са тия кенефи бе ?